GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλοι και όλες στη συγκέντρωση την Παρασκευή 26 Απρίλη

Την Παρασκευή 26 Απρίλη έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους με ασφαλιστικά μέτρα και στάση εργασίας από τις... 11....

Την Παρασκευή 26 Απρίλη έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους με ασφαλιστικά μέτρα και στάση εργασίας από τις... 11.30 έως το τέλος του ωραρίου για τους υπόλοιπους εργαζόμενους στους Δήμους ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, που προωθεί την τελευταία συμφωνία με την τρόικα, αποτελεί ένα ακόμη πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που θα τσακίσει το σύνολο των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών.

Με το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο καταργούν όλες τις προσωρινές διαταγές δικαστηρίων και τις αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι που παραμένουν στη δουλειά τους με ασφαλιστικά μέτρα, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα βρεθούν στο δρόμο.

Με το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο η συγκυβέρνηση ρίχνει στον καιάδα της ανεργίας χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο και τους Δήμους και προωθεί την κατάργηση κάθε ίχνους σταθερούς δουλειάς για όλους τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα μέσα από τις καταργήσεις φορέων παραδίδει στα επιχειρηματικά συμφέροντα τομείς της υγείας, της πρόνοιας, της παιδείας, καθώς και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες που θα πληρώνονται πανάκριβα από το λαό.

Καμία απόλυση - όχι στην εργασιακή εφεδρεία, στα χαράτσια και την φοροληστεία.

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη συγκέντρωση την Παρασκευή 26 Απρίλη στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Κοραή ενάντια στις χιλιάδες απολύσεις από το Δημόσιο και τους Δήμους που προωθεί η συγκυβέρνηση.


H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση