GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη 30χρονου για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη χθες σε αγροτική περιοχή της Λάρισας για... κλοπή καλωδίων χαλκού...

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη χθες σε αγροτική περιοχή της Λάρισας για... κλοπή καλωδίων χαλκού από το δίκτυο του ΟΣΕ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 34χρονου συνεργού του συλληφθέντος, ο οποίος από κοινού με τον 30χρονο αφαίρεσε συνολικά 100 περίπου μέτρα καλωδίου χαλκού, προκαλώντας φθορά στη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν προχθές το βράδυ στην περιοχή του Παλαιοπύργου, την ώρα που κινούνταν παραπλεύρως της σιδηροδρομικής γραμμής του ΟΣΕ με δύο Ι.Χ..

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν για έλεγχο, οι δύο άνδρες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν εγκαταλελειμμένο το δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος συνεργός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση