GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάλοπ-σοκ: 30% "Στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα"...



3 σχόλια

  1. Τα ελληνικά κόμματα είναι όπως οι οικογένειες της Μαφίας στην Αμερική έχουν καταλάβει την εξουσία και κατακλέβουν τον λαό , αν κυτάξουμε τριγύρω μας θα δουμε όλο μεγαλοκλέφτες πολιτικούς που ζουν μέσα στη ΧΛΙΔΗ θα μου πείτε γιατί δεν πάνε φυλακή η απάντηση είναι απλή γιατί ψηφίζουν νόμους με τους οποίους οι ίδιοι απάλάσσονται.
    Κυτάχτε τους Παπανδρέου πως ζουν, τους Μητσοτάκηδες-Μπακογιάννηδες, τον Σιμήτη τον Παπαντωνίου τον Καραμανλή, τον Βουλγαράκη την Δαμανάκη τον μόνο που τσίμπησαν ήταν ο ΑΚΗΣ γιατί κάποιον έπρεπε τώρα να πιάσουν για τα μάτια.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε και κανένα γκάλοπ στην επαρχία να δείτε ότι το 30% θα είναι 70%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "δημοκράτες" που ανατρίχιασαν με το γκάλοπ είναι εκτός τόπου και χρόνου με την εικονική πραγματικότητα που μεταφέρουν.

    Το "που είσαι ρε Παπαδόπουλε" είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ και σε καμμία περίπτωση δεν είναι μόνο το 30% του κόσμου που συμφωνεί αλλά πολύ μεγαλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση