GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήραν την δασκάλα της 5ης τάξης για να καλύψουν κενό στη… Γερμανία!

Κατοικώ 40 χρόνια και γνωρίζω τι γίνεται με τα σχολεία. Δεν θέλω να σχολιάσω τα κενά του συγκεκριμένου σχολείου (αφορά: 4ο δημοτικό ...


Κατοικώ 40 χρόνια και γνωρίζω τι γίνεται με τα σχολεία. Δεν θέλω να σχολιάσω τα κενά του συγκεκριμένου σχολείου (αφορά: 4ο δημοτικό Αχαρνών: Πήραν την δασκάλα της 5ης τάξης για να καλύψουν κενό στη…Γερμανία!) αλλά θέλω να σας ενημερώσω πως στην Γερμανία τα πράγματα, είναι τρις χειρότερα, σε ότι έχει σχέση με τα σχολεία.
Έχουμε πάρα πολλά κενά, οι εκπαιδευτικοί (όχι όλοι) έρχονται πριν τα Χριστούγεννα, οι περισσότεροι χωρίς επιμίσθιο κι απ' αυτούς λίγοι αποδίδουν. Τα βιβλία τα φέρνουν οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και γενικά επικρατεί ένα χάος.
Τώρα όσο για το άρθρο, ότι πήραν την δασκάλα για να καλύψουν ....το κενό στην Γερμανία, είναι εντελώς άστοχο, γιατί η δασκάλα έκανε αίτηση κι ήρθε από μόνη της, δεν την πίεσε κανείς.
Τέλος δεν ξέρω αν πρέπει να μεταναστεύσετε όλοι στην Γερμανία, αλλά καλά είναι να κάνετε μια βόλτα και να πάρετε μια γεύση. Εμείς πάντως (οι περισσότεροι), δεν μπορέσαμε και ούτε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε.
Ένας απογοητευμένος μετανάστης της Γερμανίας!
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση