GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

43χρονη (που ήταν κατά των γκέι) βίαζε κατ΄ επανάληψη την κόρη της...

Ένοχη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και ειδεχθείς πράξεις σε βάρος της κόρης της κρίθηκε η Lisa Biron, δικηγόρος από το New Hampshire...

Ένοχη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και ειδεχθείς πράξεις σε βάρος της κόρης της κρίθηκε η Lisa Biron, δικηγόρος από το New Hampshire των ΗΠΑ που συμμετείχε σε δεξιά χριστιανική οργάνωση κατά των γκέι.
Η εν λόγω γυναίκα είχε βιντεοσκοπήσει την κόρη της σε σεξουαλικές συνευρέσεις με δύο άνδρες, ενώ παράλληλα ασελγούσε εις βάρος της κόρης της.
Η αδίστακτη γυναίκα, είχε δηλώσει στην προσωπική της σελίδα, στο Facebook ότι το αγαπημένο της βιβλίο είναι η Βίβλος ενώ όπως ισχυριζόταν «προσπαθούσε να διαμορφώσει το νομικό σύστημα» σύμφωνα με τη «θρησκευτική ελευθερία, την ιερότητα της ζωής, το γάμο και την οικογένεια». Η ομάδα στην οποία συμμετείχε ήταν κατάφωρα ενάντια στους γκέι και εξαπέλυε «σφοδρές προειδοποιήσεις» ενάντια στις «επιδιώξεις των ομοφυλόφιλων».
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται αντιμέτωπη με 25ετή ποινή φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση