GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα διαμέρισμα 46 τ.μ. πήρε το βραβείο ωραιότερου μικρού σπιτιού στον κόσμο

Το διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και η κατασκευάστρια εταιρεία Jordan Parnass Digital Architecture (JDPA) κέρδισε το βραβείο... αρ...

Το διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και η κατασκευάστρια εταιρεία Jordan Parnass Digital Architecture (JDPA) κέρδισε το βραβείο... αρχιτεκτονικής μικρών κατασκευών του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Η οικονομία, η λειτουργικότητα και η προστασία της ιδιωτικής ζωής ήταν οι βασικοί παράγοντες στο σχεδιασμό αυτού του διαμερίσματος-γραφείου. Το μόλις 46 τ.μ διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθιστώντας το εξαιρετικά λειτουργικό.

Μια κρεβατοκάμαρα σοφίτα δημιουργεί χώρο για μια ευρύχωρη ντουλάπα από κάτω, ενώ η «έξυπνη σκάλα» κρύβει μια σειρά ενσωματωμένων συρταριών. Κάθε εκατοστό του χώρου έχει πράγματι αξιοποιηθεί.

Το αποτέλεσμα είναι σύγχρονο, καθαρό και συνοπτικό, παρέχοντας τόσο τη ζεστασιά ενός σπιτιού και όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις ενός γραφείου.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση