GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς βουλευτική ασυλία εξαιτίας 4 δικαστικών υποθέσεων ο Ταμήλος...

Ενέκρινε σήμερα η Βουλή, την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλη Ταμήλου. Στο Σώμα της Βουλής, ήρθαν...


Ενέκρινε σήμερα η Βουλή, την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλη Ταμήλου.
Στο Σώμα της Βουλής, ήρθαν προς ψήφιση, 4 δικαστικές υποθέσεις με εμπλεκόμενο τον κ. Ταμήλο επί θητείας του ως Δημάρχου Τρικκαίων.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι 4 Δικογραφίες φορούν την υπόθεση με την λήξη της σύμβασης του Τεχνικού Ασφαλείας του Αμαξοστασίου του Δήμου Τρικκαίων και την μη έγκυρη ανανέωση της, μια μήνυση για ρύπανση στην Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Τρικκαίων, την υπόθεση που είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr για την υπόθεση με το κτίριο δίπλα από το 6 Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων και οι οφειλές της ΔΕΚΑ προς το ΙΚΑ.
Ψήφισαν συνολικά 236 βουλευτές για τις 3 υποθέσεις, ψήφισαν υπέρ της ασυλίας 208 βουλευτές, κατά 26 και υπήρξαν και 2 «παρών», ενώ για την 4η υπόθεση, τα υπέρ της ασυλίας ήταν 205, τα κατά 24 τα «παρών» 2 και υπήρξαν και 5 «λευκά».
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο κ. Ταμήλος δήλωσε στο trikalanews.gr «Οι υποθέσεις αυτές είναι τυπικές παραβάσεις του Δήμου Τρικκαίων και ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλία γιατί θέλω να ξεμπλέκω με την Δικαιοσύνη και συνέχισε ο κ. Ταμήλος τονίζοντας ότι «Είναι όλα υπηρεσιακά θέματα και όχι προσωπικά».
trikalanews.gr

1 σχόλιο

  1. Αυτά που έγιναν στην Ιερισσό και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αποδεικνύουν ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της. Τα επεισόδια είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο, οι άνθρωποι είναι εξαγριωμένοι με τα χαράτσια, τους φόρους, τα όσα βιώνουν από τους κομματικούς μηχανισμούς που υφάρπαξαν τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις για αλλαγή του μνημονίου. Δεν αντέχει ο Έλληνες να βλέπει από τη μια τη πτώχευση της πατρίδας του και της Κύπρου, κι από την άλλη τα ίδια και τα ίδια κομματικά όργανα ( που τον εξαθλίωσαν ) να είναι "μέσα στα πράγματα" ( στη κουτάλα ) και να συνεχίζουν να πληρώνονται αδρά, να απειλούν με βάση αντισυνταγματικούς νόμους και όλα όσα βιώνουν τα 3 αυτά χρόνια του μνημονίου. Δεν αντέχουν οι άνεργοι και εξαθλιωμένοι Έλληνες και οι νέοι χωρίς μέλλον, τους κομματικούς σωλήνες νεποτισμού και άθλιας κομματοκρατίας, στα Πανεπιστήμια και στους ΄χώρους εργασίας. Δεν αντέχουν να βλέπουν την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ, τη ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚΕ, τους οργανισμούς που πιστέψαμε ότι θα ήταν ανεξάρτητοι και θα προστάτευαν τα συμφέροντα φοιτητών και εργαζομένων, αλλά αποδείχθηκαν προθάλαμος για τη τακτοποίηση ορισμένων στελεχών τους στο Δημόσιο και σε κρατικούς μηχανισμούς, αναξιοκρατικά ! Όλοι, φοιτητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι, μαυρίζουμε τα κομματικά παραμάγαζα στις εκλογές. Δεν χρειάζεται βία, αλλά γερό μαύρισμα στις εκλογές. Αυτό αρκεί για να διαλυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση