GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλμυρός: Aυτοκτονία 50χρονου επιχειρηματία...

Η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν. Ο αδερφός του επιχειρηματία δυστυχώς τον εντόπισε...

Η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν. Ο αδερφός του επιχειρηματία δυστυχώς τον εντόπισε νεκρό από χρήση όπλου μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς τα Φάρσαλα, στο χωριό Βρυσιά.
Την διενέργεια της προανάκρισης της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Φαρσάλων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια ακόμη τραγική περίπτωση αυτοκτονίας λόγω οικονομικών χρεών του ιδιοκτήτη. Πηγές αναφέρουν ότι είχε απανωτά δικαστήρια και φαίνεται πως ο 50χρονος δεν άντεξε την πίεση. Έφτασε στο σημείο που εντοπίστηκε, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και αυτοπυροβολήθηκε.
στην κοιλιακή χώρα βάζοντας και τέλος στη ζωή του αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των χιλιάδων αυτοκτονιών στην Ελλάδα. Συγγενείς και κάτοικοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους φίλος έφτασε μέχρι στην αυτοκτονία.
Η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως αποκλείει το φαινόμενο της δολοφονίας...H κηδεία του 50χρονου επιχειρηματία θα γίνει σήμερα στις 16:00μμ στο χωριό του στην Αγία Τριάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση