GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο 57χρονος ο οποίος νοσηλευόταν με Ηπατίτιδα Β στο Νοσοκομείο Πάφου

Απεβίωσε χθες βράδυ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ο Χριστάκης Ανδρέου 57 ετών ο οποίος... προσβλήθηκ...

Απεβίωσε χθες βράδυ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ο Χριστάκης Ανδρέου 57 ετών ο οποίος...
προσβλήθηκε από τον εξαιρετικά επικίνδυνο ιό της Ηπατίτιδας Β.

Ο 57χρονος νοσηλευόταν από τις 26 Μαρτίου στο Νοσοκομείο Πάφου ύστερα από εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στην κοιλιά.

Ο διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή , αφού η κατάσταση της υγείας του θεωρείτο κρίσιμη, τις τελευταίες ημέρες.

Ο 57χρονος είχε υποβληθεί σε μεγάλη επίπονη εγχείρηση στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα, όλο αυτό το διάστημα να βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Ο αδερφός του 57χρονου Νίκος Ανδρέου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ απέκλεισε το ενδεχόμενο μόλυνσης του μέσω της σεξουαλικής επαφής που αποτελεί τον έναν εκ των δύο βασικών τρόπων μετάδοσης του ιού. Πρόσθεσε επίσης πως οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί πριν την εγχείρηση , ήταν « καθαρές».

Η νεκροψία του 57χρονου θα διενεργηθεί σήμερα από δύο ιατροδικαστές έναν εκ μέρους της κυβέρνησης και τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό εκ μέρους της οικογένειας.

Ο διευθυντής του Νοσοκομείο Πάφου Σπύρος Γεωργίου ανέφερε πως γίνεται διερεύνηση του περιστατικού, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος μόλυνσης του 57χρονου από τον επικίνδυνο ιό , ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Υγείας, όπως είπε.

filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση