GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στο νότιο Ιράν

Σεισμός της τάξης των 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 μ.μ. στην επαρχία Μπούσεχρ, στο νότιο Ιράν. Το επίκεντρ...

Σεισμός της τάξης των 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 μ.μ. στην επαρχία Μπούσεχρ, στο νότιο Ιράν.
Το επίκεντρο τοποθετείται 83 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της ιρανικής πόλης του Μπαντάρ Μπούσεχρ και 280 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανάμα του Μπαχρέιν, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίζεται, σύμφωνα με το Κέντρο, στα 10 χιλιόμετρα.

1 σχόλιο

  1. TΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ HAARP ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;;ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση