GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ. Με επιτυχία και η 7η συνάντηση "Χωρίς Μεσάζοντες"...

Άλλη μια επιτυχής συνάντηση ¨Χωρίς Μεσάζοντες¨ ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον καθιερωμένο χώρο έξω από το 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Βύρω...

Άλλη μια επιτυχής συνάντηση ¨Χωρίς Μεσάζοντες¨ ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον καθιερωμένο χώρο έξω από το 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Βύρωνα, στο συγκρότημα της οδούς Ταταούλων. Εκατοντάδες συμπολίτες μας παρέλαβαν τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει, στις ποσότητες που ήθελαν, χωρίς καθυστέρηση και στην ώρα που είχε προκαθοριστεί από την πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ. Η συμμετοχή των κατοίκων αποτελεί τη δύναμη μας για τη συνέχιση της προσπάθειας μας, που ξεκίνησε τον Μάρτη του 2012, από τις πρώτες πρωτοβουλίες πανελλαδικά.
Η μαζική συμμετοχή και στην 7η συνάντηση ¨Χωρίς Μεσάζοντες¨, σε αυτήν τη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής κρίσης, με τις στρατιές των ανέργων, των υποαπασχολούμενων, των ευκαιριακά εργαζόμενων, των εν δυνάμει ανέργων, των νεόπτωχων και της τρομοκρατίας που ασκεί η τροϊκανή κυβέρνηση των Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, σηματοδοτεί την ανάγκη αλληλέγγυας οργάνωσης της κοινωνίας μας.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες παραγωγούς για την ποσότητα τροφίμων που μας πρόσφεραν και που τις αμέσως επόμενες μέρες θα παραδοθούν σε οικογένειες που έχουν απόλυτη ανάγκη.
Ευχαριστούμε τον διευθυντή και την υποδιευθύντρια του 4ου Γυμνασίου για τη στήριξη της πρωτοβουλίας μας.
Η 8η συνάντηση ¨Χωρίς Μεσάζοντες¨
θα πραγματοποιηθεί το
Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση