GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπίστευτο! Μην μπερδεύεστε δεν είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά... γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Κι όμως... η ομοιότητά της με την αείμνηστη σταρ είναι απίστευτη... Η τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, δημοσίευσε στον προσωπικό τ...


Κι όμως... η ομοιότητά της με την αείμνηστη σταρ είναι απίστευτη...
Η τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία (από τα εφηβικά της χρόνια), κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτηθούν: ''Ποιό είναι το κορίτσι;'' ή ακόμα και να τραγουδήσουν: ''Καροτσέρη καροτσέρη ας το καμουτσίκι απτο χέρι...''!


athensbars.gr

1 σχόλιο

  1. Η απάτη με τις φοιτητικές εκλογές.

    Σύμφωνα με τη ΔΑΠ ψήφισαν στα ΑΕΙ περίπου 65.000 φοιτητές και στα ΤΕΙ ( σύμφωνα με την ΠΣΚ ) 27.000 σπουδαστές, δηλαδή συνολικά περίπου 92.000 ( αν δεν έχει υπάρξει νοθεία σε κάποιες σχολές με περισσότερα ψηφοδέλτια.
    Κάθε χρόνο εισάγονται στα ΑΕΙ-ΤΕΙ περίπου 80.000 υποψήφιοι, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 350.000 ενεργοί φοιτητές και σπουδαστές, χώρια οι φοιτητές- σπουδαστές που χρωστούν μαθήματα σε μεγαλύτερα έτη από τα χρόνια φοίτησης. Με απλά λόγια, ψήφισε λιγότερο από 1/3 των φοιτητών-σπουδαστών και η "πρώτη δύναμη" ΔΑΠ πήρε περίπου 40.000 ψήφους σε ΑΕΙ- ΤΕΙ, δηλαδή το 1/10 του συνόλου των φοιτητών-σπουδαστών, ενώ η ΠΑΣΠ πήρε 17.000 ψήφους, με μεγάλες απώλειες σε ψήφους και ποσοστά, δηλαδή το 1/20 των φοιτητών- σπουδαστών. Και αυτές οι δύο παρατάξεις πανηγυρίζουν,μάλλον επειδή οι φοιτητές και σπουδαστές τους έφτυσαν κατάμουτρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση