GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Anonymous διαρρέουν κωδικούς του Ελληνικού Υπουργείου Μεταφορών!

Νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν υποστηρικτές των Anonymous από το εξωτερικό εναντίον της ιστοσελίδας του Ελληνικού Υπουργείου...

Νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν υποστηρικτές των Anonymous από το εξωτερικό εναντίον της ιστοσελίδας του Ελληνικού Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων!
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη της συντακτικής ομάδας του SecNews τις πρώτες πρωινές ώρες, ισχυρός υποστηρικτής των Anonymous με το ψευδώνυμο “Freedom VII” εντόπισε αδυναμία που του προσέδωσε την δυνατότητα να αντλήσει πλήρως ονόματα διαχειριστών και κωδικούς πρόσβασης από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Μεταφορών και Επικοινωνιών!

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωθηκε η συντακτική ομάδα μέσω ανώνυμου ηλεκτρονικού μηνύματος, ο “Freedom VII” εντόπισε σημαντικότατες αδυναμίες στο σύστημα διαχείρισης της ιστοσελίδας, τις οποίες και χρησιμοποιήσε για να αντλήσει εσωτερικά δεδομένα αλλά και να προσθέσει όπως αναφέρει (!) δικούς του χρήστες!
secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση