GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Apple:Αποτελέσματα β” τριμήνου 2013

Η iSquare ενημερώνει σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του 2013, το οποίο τελείωσε στις 3...

apple-logo-dec07Η iSquare ενημερώνει σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του 2013, το οποίο τελείωσε στις 30 Μαρτίου 2013.
Σε αυτό το τρίμηνο, η Apple σημείωσε έσοδα από τις πωλήσεις $43,6 δις και κέρδη που έφτασαν τα $9,5 δις ή $10,09 ανά μετοχή κατόπιν διάλυσης τίτλων. Το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, η εταιρία είχε έσοδα από πωλήσεις $39,2 δις και καθαρά κέρδη $11,6 δις ή $12,30 ανά μετοχή κατόπιν διάλυσης τίτλων. Το μικτό περιθώριο κέρδους ανήλθε στο 37,5 %, συγκρινόμενο με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι που έφτασε το 47,4%.
Οι πωλήσεις των iPhone έφτασαν τα 37,4 εκατομμύρια σε αυτό το τρίμηνο, σε σχέση με τα 35,1 εκατομμύρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Η Apple πούλησε επίσης, 19,5 εκατομμύρια iPad κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Αντίστοιχα πέρυσι το ίδιο τρίμηνο πούλησε 11,8 εκατομμύρια. Επίσης, πούλησε σχεδόν 4 εκατομμύρια υπολογιστές Mac σε αυτό το τρίμηνο σε σχέση με τους 4 εκατομμύρια υπολογιστές πέρυσι.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για το συγκεκριμένο τρίμηνο, το οποίο κυρίως οφείλεται στις συνεχιζομένες εξαιρετικές πωλήσεις των iPad και των iPhone.”, δήλωσε ο Tim Cook, o CEO της Apple. “Οι ομάδες μας εργάζονται πολύ σκληρά σε νέα προϊόντα, λογισμικό και υπηρεσίες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα που έρχονται.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση