GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bόλος: Τους πέρασε για κλέφτες και τους πυροβόλησε

Το περιστατικό "έλαβε χώρα" χθες το μεσημέρι στις 2:15 στο Μαλάκι, όταν... ένα ζευγάρι ηλικίας 53 ετών ο άνδρας και 43 ετών η...

Το περιστατικό "έλαβε χώρα" χθες το μεσημέρι στις 2:15 στο Μαλάκι, όταν... ένα ζευγάρι ηλικίας 53 ετών ο άνδρας και 43 ετών η γυναίκα, πήγαν με το αυτοκίνητό τους να πετάξουν σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων, έξω από το σπίτι του 31χρονου Αλβανού.

Ο δράστης, που λανθασμένα πίστεψε ότι πήγαν να τον κλέψουν, πήρε το αεροβόλο όπλο του και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους. Ευτυχώς οι άνθρωποι δεν τραυματίστηκαν. Ωστόσο, μια βολίδα του αεροβόλου όπλου χτύπησε το αυτοκίνητο και προκάλεσε ζημιές.

Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που συνέλαβε τον 31χρονο και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της βίας, της απειλής, της παράβασης του Νόμου περί Όπλων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών. e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση