GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η Beyonce δεν είναι σωστό πρότυπο για τα κορίτσια"

Την περασμένη εβδομάδα μία Βρετανίδα συγγραφέας και παραγωγός που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια έστειλε μία ανοιχτή επιστολή στη Mi...

Την περασμένη εβδομάδα μία Βρετανίδα συγγραφέας και παραγωγός που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια έστειλε μία ανοιχτή επιστολή στη Michelle Obama, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που θεωρεί ότι η...
Beyonce Knowles δεν είναι σωστό παράδειγμα προς μίμηση για τα νεαρά κορίτσια.

Η Rakhi Kumar θεωρεί ότι η διάσημη τραγουδίστρια στέλνει λανθασμένα μηνύματα στις νεαρές δεσποινίδες για τον τρόπο που θα καταφέρουν να σημειώσουν μία επιτυχημένη καριέρα, αφενός γιατί χρησιμοποιεί αποκαλυπτικά κοστούμια στις συναυλίες της και αφετέρου γιατί εστιάζει στο καλλίγραμμο σώμα της, δηλαδή στην εξωτερική της εμφάνιση, και όχι στην ερμηνεία της.

Ο λόγος που η Kumar απευθύνθηκε στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι διότι η ίδια και ο σύζυγός της έχουν δηλώσει δημοσίως ότι η Beyonce είναι πρότυπο για τις κόρες τους, την 12χρονη Sasha και την 15χρονη Malia.

"Ήρθε η στιγμή να δοθεί ένα διαφορετικό μήνυμα στα νεαρά κορίτσια. Ένα πιο εκλεπτυσμένο και έξυπνο μήνυμα. Ένα μήνυμα που θα αντιστοιχεί στο επίπεδο της νοημοσύνης και των δυνατοτήτων τους. Εξυπακούεται ότι το μήνυμά μας θα πρέπει να μεταδίδει την πεποίθησή μας ότι είναι εκ φύσεως λαμπερές, έξυπνες και ικανές να πετύχουν τα πάντα- χωρίς να χρειαστεί να βγάλουν τα ρούχα τους για να τα καταφέρουν", έγραψε μεταξύ άλλων η Kumar.

Η 31χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός, χορεύτρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας, που σύμφωνα με το περιοδικό Forbes κέρδισε την περασμένη χρονιά 40 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Beyonce είναι παντρεμένη με τον εκατομμυριούχο ράπερ και επιχειρηματία Jay-Z και τον Ιανουάριο του 2012 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Blue Ivy. Στις αρχές του χρόνου, οι αναγνώστες του αντρικού περιοδικού GQ ανακήρυξαν τη Beyonce ως την πιο ελκυστική γυναίκα του 21ου Αιώνα.

Όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό Vogue η βραβευμένη με 17 Grammy καλλιτέχνις, "μετά τη γέννηση της Blue Ivy κατάλαβα καλύτερα τη δύναμη του σώματός μου. Αισθάνομαι το σώμα μου διαφορετικά, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σαν γυναίκα, είμαι πιο αισθησιακή και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό".
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση