GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Μοίρασαν σάπια φρούτα σε μαθητές...

  Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στις τάξεις των γονέων του Δημοτικού Σχολείου των Δεμενίκων της Πάτρας, όπου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προ...

 
Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στις τάξεις των γονέων του Δημοτικού Σχολείου των Δεμενίκων της Πάτρας, όπου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης Φρούτων μοιράστηκαν... σε κάθε μαθητή κιβώτια που περιείχαν μήλα, πορτοκάλια, αχλάδια και κομπόστες.
Οι γονείς των μαθητών έκπληκτοι διαπίστωσαν πως τα περισσότερα από τα φρούτα που υπήρχαν σε όλα τα κιβώτια ήταν σάπια! Με αποτέλεσμα να καταναλωθούν να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο PatrasTimes.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ανδρέας Σταθόπουλος, οι γονείς είναι ανάστατοι καθώς θεωρούν πως κάποιοι παίζουν ακόμα και με την πείνα των μικρών μαθητών.Γονείς επικοινώνησαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανδρέα Φίλια ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος καθώς ο Δήμος της Πάτρας δεν εμπλέκεται. Το πρόγραμμα υλοποιείται με ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης. 
patrastimes.gr

2 σχόλια

  1. Δεν αντιδρά ο ΛΑΟΣ!!!! άλλοι σας λένε ότι σας ψεκάζουν ...ΟΧΙ-ΝΟ-ΝΙΕΤ- , κατάφεραν σας τα ταΐζουν... Τώρα!! πάνε αυτά ΜΕ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΎΣ, να καίνε και κηροζίνη !!!ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΆΤΕ...δεν και ΕΙΝΑΙ Πτωταπρηλιατικο ....

    ΑΝ ΒΓΆΛΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΩΠΕΙΔΕΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ..ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑ..

    {ΘΕΡΙΣΤΣΗΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσπεράσουμε το πόσο αξιόπιστα είναι τα στοιχεία που δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και να σταθούμε μόνο στην τελευταία ανακοίνωση του.

    Μας λέει λοιπόν ότι πραγματοποίησε 219 ελέγχους «σε παραγωγικές / μεταποιητικές μονάδες κρέατος, catering, ψυκτικές αποθήκες και επιχειρήσεις λιανικού». Το αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων είναι ότι σε 34 περιπτώσεις βρέθηκε σ’ αυτά τα κρέατα DNA αλόγου!!! Δηλαδή πάνω απ’ το 15% του κρέατος που διακινείται στο εμπόριο για κατανάλωση … είναι αλογίσιο!!!

    Ε, το χλιμίντρισμα … δεν το γλιτώνουμε.

    Ας μην επαναλάβουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει. Τα διατροφικά σκάνδαλα θα είναι συνεχή και πρόκειται για εγκλήματα των καπιταλιστικών επιχειρήσεων που λυμαίνονται τη διατροφική αλυσίδα, θυσιάζοντας την ανθρώπινη ζωή και τη λαϊκή υγεία για την αύξηση των κερδών τους.

    {ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση