GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πείτε αντίο στα ταλαιπωρημένα μαλλιά με λοσιόν μπύρας

Τα μαλλιά μας χρειάζονται συνεχώς φροντίδα και περιποίηση προκειμένου να δείχνουν, αλλά και να είναι υγιή, χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας. Αυτ...

Τα μαλλιά μας χρειάζονται συνεχώς φροντίδα και περιποίηση προκειμένου να δείχνουν, αλλά και να είναι υγιή, χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας. Αυτό βέβαια μπορούμε να το πετύχουμε με... το συχνό κούρεμα, αλλά και με τη χρήση φυσικών μασκών ομορφιάς.

Ως γνωστόν το κρύο του χειμώνα ταλαιπωρεί την τρίχα, όπως και η ζέστη του καλοκαιριού. Γι’ αυτό η ενδιάμεση εποχή της Άνοιξης είναι η περίοδος που τα μαλλιά σας χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, έτσι ώστε να αποχαιρετίσουν σωστά το Χειμώνα και να υποδεχθούν τις κακουχίες του καλοκαιριού.

Φτιάξτε τη δική σας λοσιόν από μπύρα που θα χαρίσει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά σας.
Θα χρειαστείτε:

- 1/4 της κούπας μπύρα
- 1/4 της κούπας νερό
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
Τρόπος παρασκευής:

Χρησιμοποιήστε ένα παλιό μπουκάλι από σαμπουάν ή ένα μπουκαλάκι και βάλτε όλα τα υλικά. Στη συνέχεια ανακινήστε το έτσι ώστε να ανακατευτούν πολύ καλά και να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.
Τρόπος εφαρμογής:

Λουστείτε κανονικά και αφού τελειώσετε, απλώστε τη λοσιόν σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, από τη ρίζα ως τις άκρες. Αφήσατε τη να δράσει για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο ζεστό νερό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη λοσιόν μπορεί να εφαρμοστεί κάθε 7-10 μέρες, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε την εφαρμογή της πριν από κάποια ιδιαίτερη έξοδο, διότι η έντονη μυρωδιά του ξυδιού μπορεί να μην έχει φύγει τελείως.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση