GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια Αυγενάκη για τους Μεσσαρίτες Αθλητές

«Είναι μεγάλη τιμή, για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για εμάς τους Μεσσαρίτες, δύο αθλητές, να τιμώνται με συνολικά οκτώ μετάλλ...


«Είναι μεγάλη τιμή, για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για εμάς τους Μεσσαρίτες, δύο αθλητές, να τιμώνται με συνολικά οκτώ μετάλλια στις... πρόσφατες αθλητικές διοργανώσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι Μεσσαρίτες, Γιάννης Κακουλάκης και ο Παρολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, απέδειξαν ότι το μεγαλείο του αθλητισμού εδράζεται στην ευγενή άμιλλα, στην επίπονη προσπάθεια, στην επιμονή και κυρίως στο υψηλό αίσθημα της πίστης.

Για όλους εμάς, αποτελούν παραδείγματα ζωής, καθώς με τη δύναμή τους και τη θέλησή τους αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι ακόμη μεγαλύτερα στην καθημερινότητά τους. Και γι’ αυτό το λόγο, τους τιμούμε και τους σεβόμαστε ακόμη περισσότερο.

Εύχομαι συγχαρητήρια στους δύο Μεσσαρίτες και ακόμα υψηλότερες διακρίσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση