GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε (και) οι δημοσιογράφοι του Σκάι για την εκπομπή Τράγκα...

Ανακοίνωση εξέδωσε η γενική συνέλευση των δημοσιογράφων στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι 100.3 για την «Ελεύθερος Σκοπευτής».    Αναλυτικά η ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η γενική συνέλευση των δημοσιογράφων στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι 100.3 για την «Ελεύθερος Σκοπευτής».  
 Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εμείς, οι δημοσιογράφοι στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εκπομπή της Κυριακής (7 Απριλίου 2013) με τίτλο “Ελεύθερος Σκοπευτής” και παρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα, δηλώνοντας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στους τηλεθεατές της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ότι βρισκόμαστε απέναντι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής.
Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.
Η προσπάθεια “δικαιολόγησης” των όσων πρεσβεύει και πράττει η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο αισχρή και ύπουλη προπαγάνδα, επικίνδυνη για τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τη κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης.
Το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής” απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.»

5 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ
    ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ)
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνος ο ρημάδης που έλεγε πως ακόμα κι αν διαφωνει με ότι λέω , θα υπερασπίζεται το δικαιωμά μου να μιλω....τι απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι που υπερασπίζονται τη χούντα του μνημονίου και των αυτοκτονιών και έχουν καταπατήσει κάθε όριο δημοσιογραφικής ευπρέπειας και δουλοπρέπειας, μιλάνε για δημοκρατία, ενώ στην ουσία αυτοί και οι πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, με τη πολιτική που ακολουθούν στέλνουν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους στη Χρυσή Αυγή. Οι ηθικοί αυτουργοί της εκλογικής αύξησης του φασισμού, κλαίνε και θρηνούν. Γιατί ; Επειδή από την "δημοκρατική χούντα" κάποιοι προτιμούν την αυθεντική ; Επειδή προτιμούν από τους "δικτατορίσκους" υπουργούς των φόρων και των χαρατσιών, τους αυθεντικούς ; Όσοι δείχνετε ότι τρέμετε την Χ.Α, θα στέλνετε κι άλλους περιστασιακούς ψηφοφόρους στην αγκαλιά της. Όσο ετοιμάζετε κι άλλους φόρους σε ακίνητα και εισοδήματα, νέες περικοπές σε μισθούς, επιδόματα, καταθέσεις, τόσο ο Κασιδιάρης θα φαίνεται " άγγελος" ! Εσείς φταίτε για τη Χ. Α ! Οι διαπλεκόμενοι σφουγγοκωλάριοι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγράμματοι δημοσιογράφοι είστε και γιαυτό βγάλατε αυτή την ανακοίνωση.
    ΕΓΩ θέλω να ακούω τους πάντες για να μπορώ να τους κρίνω , να τους εγκρίνω ή να τους απορρίπτω μόνος μου. ΕΣΕΙΣ θέλετε να παριστάνετε τους σερβιτόρους απόψεων. Δεν υποστηρίζω κανέναν,αλλά να ξέρετε ότι έτσι σπρώχνετε τουν κόσμο στη χρυσή αυγή κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι ρε, καθυστερημένα και Πασοκοθρεμένα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ της πλάκας..

    Γουστάρουμε να ακούμε και την άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι αυτά που μας σερβίρετε. στη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ"

    Ενα μονο σας λεω..

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ..

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση