GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο χείλος της δίνης του Νότου και η γερμανική οικονομία

«Κάθε τρίμηνο και χειρότερα»… αυτό ισχύει από τον Ιούνιο του 2011 που το πρακτορείο Reuters άρχισε να κάνει μια 3μηνιαία δημοσκόπηση σε 4...

«Κάθε τρίμηνο και χειρότερα»… αυτό ισχύει από τον Ιούνιο του 2011 που το πρακτορείο Reuters άρχισε να κάνει μια 3μηνιαία δημοσκόπηση σε 40 οικονομολόγων. Ισχύει και τώρα και για τις τέσσερις χώρες της ευρωζώνης που εφαρμόζουν προγράμματα λιτότητας θα ισχύσει για όλη τη χρονιά, καθώς δεν βλέπουν ανάπτυξη πριν από το 2014. Προβλέπουν επιδείνωση, καθώς δυσχεραίνεται η ανάκαμψη των οικονομιών του Ν ανεργία θα συνεχίσει να αυξάνεται. Η μόνη που έχει ελπίδες να σημειώσει ελαφρά ανάκαμψη είναι η Ιρλανδία που ενδεχομένως το 2014 να ξεπεράσει η ανάπτυξή της το 1%.
Για την Ελλάδα αναμένεται... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/sto-xeilos-tis-dinis-tou-notou-kai-i-germaniki-oikonomia/#ixzz2RMMzC0Ro

3 σχόλια

  1. Η απάτη με τους φόρους ακινήτων.

    Η φημολογούμενη μείωση 15% στο χαράτσι είναι άνευ ουσίας, γιατί η τρικομματική κυβέρνηση ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ) μέσω του ΥΠΟΙΚ στέλνει άλλους τρεις φόρους μέσα στο έτος ( ΦΑΠ 2011,2012 και 2013 ) απανωτά, εξοντώνοντας οικονομικά όσους έχουν κληρονομήσει μια περιουσία από τους γονείς και όσους έχουν παιδιά, αφού δεν γίνεται διάκριση μεταξύ αγάμου και εγγάμου με 2 ή 3 και άνω παιδιά. Και φυσικά δεν αυξάνουν το φόρο στα εκτός σχεδίου γιατί έχουν όλοι τις βίλες τους στα νησιά και σε παραθαλάσσιες τουριστικές περιοχές και δεν θέλουν να επιβαρυνθούν οι ίδιοι !

    Παράδειγμα. Άγαμος με ακίνητη περιουσία 195.000 ευρώ δεν πληρώνει ΦΑΠ. Έγγαμος με 205.000 ευρώ πληρώνει, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών.

    Το Ισραήλ, με δημογραφικά κίνητρα (Το Ισραήλ και οι Εβραίοι της Διασποράς πληρώνουν οικογένειες να κάνουν 10 έως 15 παιδιά, χωρίς να εργάζονται ) κατάφερε να αυξήσει τον πληθυσμό του από 800.000 το 1948 σε 8.000.000 πρόσφατα ( από τους οποίους τα 6.5 εκ. είναι Εβραίοι ) και μπράβο τους ! Στην Ελλάδα του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Κουβέλη, του Στουρνάρα όσοι έχουν πολλά παιδιά πληρώνουν τριπλάσιους φόρους και έχουν μεγάλη μείωση στους μισθούς και τα επιδόματα. Αλλά οι χαχόλοι χειροκροτητές των 3 κομμάτων συνεχίζουν να τους στηρίζουν. Όταν θα είμαστε μειονότητα, να τα πείτε στα εναπομείναντα κομματόσκυλα που ψηφίζουν ακόμα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τις θυγατρικές τους οργανώσεις σε Πανεπιστήμια και χώρους εργασίας ! Δεν φταίνε τα κόμματα, οι βολεμένοι κομματάρχες φταίνε και οι παρατρεχάμενοι των κομμάτων και όσοι, βλακωδώς, τους ψηφίζουν ακόμα και τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ :

    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,
    ΕΣΑΚ- ΔΕΕ ,
    ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.

    ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ Η ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση