GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Καμμένου...

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συμμετείχε στη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για το ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡ...


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συμμετείχε στη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για το ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα, σε όλη την Ελλάδα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προχωρούμε με δημοκρατικές διαδικασίες στην εκλογή των συνέδρων για το μεγάλο δημοκρατικό Συνέδριο που θα αποφασίσει για τα όργανα του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και θα επικυρώσει τις αποφάσεις των προσυνεδρίων για την χάραξη της Εθνικής Πρότασης, του κυβερνητικού δηλαδή προγράμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Προχωράμε κτίζοντας την πολιτική του αύριο, όταν δεν θα υπάρχουν μνημόνια, όταν θα φύγει η τρόικα και η ξένη κατοχή από την πατρίδα μας.

Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση, οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό για όλα αυτά που υποσχέθηκαν πριν από τις εκλογές προχωρούν στην τήρηση της υπογραφής τους απέναντι στην τρόικα.

Οι 15.000 απολύσεις αυτού του χρόνου θα οδηγήσουν στην εφαρμογή των απολύσεων 150.000 οικογενειών, γιατί ο απολυμένος δεν είναι δημόσιος «κακός» υπάλληλος, είναι ένας οικογενειάρχης που συντηρεί την οικογένειά του.

Θα προστεθούν λοιπόν 150.000 οικογένειες στην ανεργία, στην ανεργία που μπαίνουν κάθε μέρα ιδιωτικοί υπάλληλοι, μικρομεσαίοι επαγγελματίες, στη διάλυση της χώρας που έχει επιφέρει η ξένη τρόικα, σε εφαρμογή της πολιτικής που εφαρμόζει η εσωτερική τρόικα, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, για τη μέρα που θα δώσουμε με την Εθνική μας Πρόταση ελπίδα στον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση