GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χασισοφυτεία στην Αττική με... Κρητική «σφραγίδα»

Τρεις Ρεθεμνιώτες, ο ένας εκ των οποίων ζει μόνιμα στην Αθήνα, βρίσκονται πίσω από χασισοφυτεία που εντοπίστηκε... στην Αττική, στην πε...

Τρεις Ρεθεμνιώτες, ο ένας εκ των οποίων ζει μόνιμα στην Αθήνα, βρίσκονται πίσω από χασισοφυτεία που εντοπίστηκε... στην Αττική, στην περιοχή του Λαυρίου.
Οι δύο Μυλοποταμίτες, σεσημασμένοι στην Κρήτη για όμοιες "δουλειές" μετέφεραν τεχνογνωσία από το Μυλοπόταμο στο Λαύριο, στήνοντας εκεί μια μεγάλη φυτεία 2.500 δενδρυλλίων, την οποία οι αρχές εντόπισαν σε πρώιμο στάδιο, με το ύψος των δενδρυλλίων να μην υπερβαίνει τα 10 εκ. Στη φυτεία υπήρχε αυτοσχέδια εγκατάσταση ποτίσματος και διαρκής φροντίδα από τους τρεις άνδρες.

Και οι τρεις συνελήφθησαν, ενώ στο σπίτι του τρίτου, στην Αθήνα, βρέθηκαν περίπου 260 κιλά χασίς. Στα σπίτια των δύο Μυλοποταμιτών στην Κρήτη, ωστόσο, δεν βρέθηκε τίποτα.

Η προανάκριση συνεχίζεται, μετά την ολοκλήρωση της οποίας αναμένονται και σχετικές ανακοινώσεις. cretalive.gr

1 σχόλιο

  1. ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ,ΕΡΤ , ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΙΣΧΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση