GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου»

Για το νέο σόου του Ant1 «Your Face Sounds Familiar», τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά και την εξωτερική τη...


Για το νέο σόου του Ant1 «Your Face Sounds Familiar», τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Μαρία Μπεκατώρου. Πριν μου κάνουν την πρόταση από το κανάλι, με ρωτούσαν διάφοροι φίλοι εάν θα κάνω την παρουσίαση του σόου και έλεγα όχι.
Μέσα από την καρδιά μου το έλεγα, γιατί πραγματικά δεν ήξερα κάτι. Μέχρι και η μαμά μου με ρωτούσε και της ορκιζόμουν ότι δεν έχω ιδέα. Όταν, όμως, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να κλείσω ένα ραντεβού με τον κ. Λάτσιο, τότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Μετά ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο, γιατί είδα και την εκπομπή σε αποσπάσματα από το εξωτερικό και μου άρεσε τόσο πολύ. Είπα “Θεέ μου, βοήθησέ με να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ”. Είναι ένα σόου που μου αρέσει πολύ», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly». Όσο για την άνεσή στα πρώτα live είπε: «Έχει να κάνει με το γεγονός ότι δουλεύω είκοσι χρόνια. Όπως και να το κάνεις, υπάρχει εξοικείωση. Στο “Αρτ” έχω μια ελευθερία να εκφραστώ όπως θέλω τηλεοπτικά και νομίζω αυτό με βοήθησε. Επίσης, είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Αγαπάω, όμως, πάρα πολύ τη δουλειά μου και έτσι έχει γίνει η δεύτερη φύση μου.
Πάντα πίστευα ότι η τηλεόραση είναι μέρος της ζωής μου». Για το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Και περίπου 6 παντρεμένοι. Είναι ο άνθρωπός μου, δεν το διαπραγματεύομαι καν. Εννοείται. Έχω βρει τον ιδανικό άνθρωπο για μένα. Και το λέω αυτό, γιατί εάν δεν περνάω καλά σε μια σχέση ή εάν δεν είμαι ερωτευμένη ή ευτυχισμένη, φεύγω και αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις μου, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές ή φιλικές. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, συνειδητά παίρνω την απόφαση να φύγω. Όταν όμως συμβεί αυτό, σημαίνει ότι έτσι πρέπει να γίνει. Όταν έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Αντίθετα, όπου μένω, το κάνω γιατί είμαι καλά και νιώθω ευτυχισμένη».
Τέλος η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμα και στις αισθητικές επεμβάσεις: «Δεν θα έκανα ποτέ καμία πλαστική. Δεν έχω κόμπλεξ. Απλώς, όταν είσαι πιο γνωστός, όλοι θεωρούν ότι πρέπει να ακολουθείς και μια συγκεκριμένη εικόνα, να είσαι κάπως… Είναι λίγο καταπιεστικό. Έχω την κυτταρίτιδά μου, όπως όλες οι γυναίκες, αλλά την αγαπώ. Δεν θα κάνω κάτι για να τη φτιάξω, γιατί δεν με νοιάζει. Αγαπώ τον εαυτό μου και το σώμα μου, έτσι ακριβώς όπως είναι» και συνέχισε λέγοντας: Επειδή κάνουμε τηλεόραση, πρέπει να είμαστε τέλειοι; Εγώ δεν είμαι τέλεια. Ούτε κυνήγησα ποτέ την τελειότητα και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη με την εικόνα μου! Κι εγώ με εμένα είμαι καλά. Αρέσω στον άντρα μου; Τελείωσε! Ο οποίος με θέλει όπως είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση