GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Tο Ματς της Χρονιάς!

Μπάγερν και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στον 1ο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στον τ...


Μπάγερν και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στον 1ο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στον τελικό της φετινής διοργάνωσης στο θρυλικό Γουέμπλεϊ!
Μέχρι στιγμής μεγάλο φαβορί για την 1η αναμέτρηση σύμφωνα με τα στοιχήματα της Unibet είναι η Μπάγερν (απόδοση 2.10) που έχει μαζέψει το 66% του Τζίρου, με την Μπαρτσελόνα (απόδοση 3.55) να συγκεντρώνει μόλις το 21% των προτιμήσεων και το Χ (απόδοση 3.40) να περιορίζεται στο 13%.
Οι 2 ομάδες έχουν συναντηθεί 6 φορές στο παρελθόν με τους Γερμανούς να έχουν το πάνω χέρι με 3 νίκες έναντι μόλις 1 των Ισπανών ενώ άλλα 2 παιχνίδια έχουν λήξει χωρίς νικητή. 4 από τις 6 αναμετρήσεις αφορούσαν διπλούς αγώνες νοκ-άουτ με τις 2 ομάδες να έχουν από 1 πρόκριση.
Η Μπάρτσα δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Μπάγερν (1 ήττα και 2 ισοπαλίες) ενώ φέτος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα έχει πάει ιδιαίτερα καλά αφού έχει 2 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 2 νίκες.
Σε 4 από τα 6 παιχνίδια των 2 ομάδων έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα. Επιπλέον η Μπαρτσελόνα σκοράρει 1.8 γκολ ανά παιχνίδι και η Μπάγερν 2.2 γκολ ανά παιχνίδι στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 12-13 (1.85 δίνει το Over 2.5 γκολ).
Ο Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει μέχρι στιγμής 8 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ με αποτέλεσμα να κερδίσει 5 φορές τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα κέφια του Αργεντινού άσσου που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Μπάγερν (4.90 πληρώνει να πετύχει το 1ο γκολ ο Μέσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση