GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Βύρωνα για τα γεγονότα στη Μανωλάδα

  Καταδικάζουμε την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν μετανάστες εργάτες από μεγαλοϊδιοκτήτες γης και επιστάτες στην Μανωλάδα Ηλείας επε...

 
Καταδικάζουμε την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν μετανάστες εργάτες από μεγαλοϊδιοκτήτες γης και επιστάτες στην Μανωλάδα Ηλείας επειδή...
διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους. Υπάρχουν είκοσι τραυματίες εκ των οποίων τέσσερις σε σοβαρή κατάσταση.
Οι συλλήψεις τραυματιών μέσα στο νοσοκομείο από μεριάς της αστυνομίας με στόχο την απέλαση τους, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Δεν πρόκειται για ακραίες καταστάσεις ούτε για ιδιαιτερότητα της περιοχής, είναι μια βίαιη και φρικτή πραγματικότητα που θέλουν οι κυρίαρχες πολιτικό-οικονομικές ελίτ να επιβληθεί σε όλους μας, έλληνες και ξένους εργάτες.

Η τρικομματική συγκυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες για το σύγχρονο δουλεμπόριο και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας μεταναστών εργατών και στρώνουν το δρόμο για την πλήρη καρατόμηση δικαιωμάτων για τους έλληνες και ξένους εργάτες.

Έλληνες και ξένοι εργαζόμενοι να αντιπαλέψουμε την σύγχρονη βαρβαρότητα. Να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας και την αξιοπρέπεια μας στους τόπους δουλειάς.

Όχι στο σύγχρονο δουλεμπόριο.
Βύρωνας 19/ 4 / 2013

1 σχόλιο

  1. Η απάτη με τις φοιτητικές εκλογές.

    Σύμφωνα με τη ΔΑΠ ψήφισαν στα ΑΕΙ περίπου 65.000 φοιτητές και στα ΤΕΙ ( σύμφωνα με την ΠΣΚ ) 27.000 σπουδαστές, δηλαδή συνολικά περίπου 92.000 ( αν δεν έχει υπάρξει νοθεία σε κάποιες σχολές με περισσότερα ψηφοδέλτια.
    Κάθε χρόνο εισάγονται στα ΑΕΙ-ΤΕΙ περίπου 80.000 υποψήφιοι, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 350.000 ενεργοί φοιτητές και σπουδαστές, χώρια οι φοιτητές- σπουδαστές που χρωστούν μαθήματα σε μεγαλύτερα έτη από τα χρόνια φοίτησης. Με απλά λόγια, ψήφισε λιγότερο από 1/3 των φοιτητών-σπουδαστών και η "πρώτη δύναμη" ΔΑΠ πήρε περίπου 40.000 ψήφους σε ΑΕΙ- ΤΕΙ, δηλαδή το 1/10 του συνόλου των φοιτητών-σπουδαστών, ενώ η ΠΑΣΠ πήρε 17.000 ψήφους, με μεγάλες απώλειες σε ψήφους και ποσοστά, δηλαδή το 1/20 των φοιτητών- σπουδαστών. Και αυτές οι δύο παρατάξεις πανηγυρίζουν,μάλλον επειδή οι φοιτητές και σπουδαστές τους έφτυσαν κατάμουτρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση