GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος προπαγάνδας...

Του Νίκου Κλειτσίκα http://www.nikosklitsikas.gr/ Οι μισθοφόροι τρομοκράτες ήταν ευγενικοί με τους ιταλούς “δημοσιογράφους”, ενώ αποκ...

Του Νίκου Κλειτσίκα
http://www.nikosklitsikas.gr/

Οι μισθοφόροι τρομοκράτες ήταν ευγενικοί με τους ιταλούς “δημοσιογράφους”, ενώ αποκεφαλίζουν Σύριους πολίτες
Στην περιοχή μας, αλλά και συνολικά στον πλανήτη, διεξάγεται ένας αμείλικτος επικοινωνιακός πόλεμος χωρίς όρια και κανόνες.
Λίγα ανεξάρτητα ΜΜΕ (κυρίως εφημερίδες) και ιστολόγια (blogs) προσπαθούν να...
«αντιπαρατεθούν» σ’ ένα τεράστιο μηχανισμό προπαγάνδας που έστησε ο δυτικός κόσμος κι ειδικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών στα πλαίσια της νεοαποικιακής πολιτικής της.
Πεδίο «αντιπαράθεσης» η πραγματικότητα, η αλήθεια για το τι συμβαίνει στη Συρία και γενικότερα στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.
Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της δύσης δίνει με όλες του τις δυνάμεις (τηλεοπτικά δίκτυα, εφημερίδες, δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, δήθεν ανεξάρτητες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που χρηματοδοτούνται “κατάλληλα” και με σχεδόν το σύνολο των δημοσιογράφων…) την «πολιτική» κατεύθυνση: Δαιμονοποίηση της Συρίας, της νόμιμης κυβέρνησής της και απόκρυψη των εγκλημάτων που διαπράττουν οι μισθοφόροι ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα και μάλιστα με ανοικτή χρηματοδότηση, πολιτική και στρατιωτική υποστήριξη από το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Τουρκία, το Ισραήλ και τα δικτατορικά αραβικά καθεστώτα, όπως το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία.
Κι όταν για δύο ολόκληρα χρόνια ξοδεύονται εκατομμύρια δολάρια, εκπαιδεύονται μισθοφόροι (βασικά στην Τουρκία), στρατολογούνται ώστε να διεισδύσουν στη Συρία για να υλοποιηθεί το σχέδιο «εκδημοκρατισμού» μιας από τις χώρες με τους αρχαιότερους πολιτισμούς της γης κι η ο λαός της Συρίας αντιστέκεται, όταν πάει στράφι αυτή η ιμπεριαλιστική επίθεση, τότε εντείνεται ο πόλεμος προπαγάνδας.
Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και μαζί με τη Συρία (η μόνη χώρα της Λεκάνης της Μεσογείου, μαζί με τον Λίβανο, που δεν έχουν συνάψει σχέσεις ή συμφωνίες «συνεργασίας» με το ΝΑΤΟ), την Κύπρο και την Ελλάδα ώστε να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο στις αμέτρητες πηγές ενέργειας της Μεσογείου και του Αιγαίου. Έτσι, όπου η κυριαρχία δεν επέρχεται με την συνεισφορά πουλημένων πολιτικών ηγεσιών, μπαίνει σ’ εφαρμογή το σχέδιο «εκδημοκρατισμού».
Για να κατανοήσουμε την σκληράδα των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα στη Συρία -γνωστή οργάνωση που κατασκευάστηκε, εκπαιδεύτηκε κι εξοπλίστηκε από τις ΗΠΑ στον πόλεμο εναντίον των «κομμουνιστών» στο Αφγανιστάν και χρησιμοποιείται όποτε κρίνουν ότι εξυπηρετεί την πολιτική τους-, αρκεί να δούμε ένα γεγονός που απέκρυψαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ και συνέβη στις 11 Απρίλη 2011.
Ένα ελικόπτερο του Συριακού στρατού μετέφερε τρόφιμα στους κατοίκους της περιοχής Maarat Noman, στην επαρχία Idleb, πού βρίσκονται στο κέντρο μιας φρικαλέας επίθεσης από τους μισθοφόρους της Αλ Κάιντα (τώρα τους έχουν βαφτίσει Ελεύθερος Συριακός Στρατός). Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από τους τρομοκράτες με τη χρήση κινητών αντιαεροπορικών πυραύλων Stinger, δώρο της κυβέρνησης Ομπάμα στους τρομοκράτες για τον «εκδημοκρατισμό». Οι τρομοκράτες αποκεφάλισαν έναν από τους οκτώ επιβαίνοντας στο ελικόπτερο και έβαλαν το κεφάλι του σε μια ψησταριά, ως τρόπαιο κυνηγιού, ενώ στην εικόνα φαίνεται και σάκος με ψωμί που μετέφερε ως βοήθεια το ελικόπτερο.
Το έγκλημα έχει συνέχεια… οι «αγωνιστές της ελευθερίας» διένειμαν τη φωτογραφία σε χωριά που είναι στην κατοχή τους, ώστε να τρομοκρατήσουν και να πανικοβάλουν τους κατοίκους.
Τι ειρωνεία! Τα δυτικά ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι απέκρυψαν το φρικαλέο γεγονός, ενώ τα Συριακά ΜΜΕ (κρατικά και ιδιωτικά κανάλια) -όπως κι εκείνα του Ιράν, που είναι ο επόμενος στόχος… αν πέσει η Συρία- έχουν εκδιωχθεί από τους δορυφόρους, με «εμπάργκο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παραβιάζοντας όλους τους κανόνες της περίφημης «ελεύθερης αγοράς», αφού είναι ιδιωτικοί δορυφόροι και έχουν πληρωθεί για τις υπηρεσίες τους.
Παρόμοιο το γεγονός της απαγωγής ιταλών δημοσιογράφων, που έγινε γνωστό μόνον μετά από επερώτηση στην ιταλική βουλή από το Κίνημα του Beppe Grillo κι αποσιώπησαν τα ΜΜΕ.
Κι όλα τα παραπάνω με πρωτοφανείς παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου που επιβάλουν και υποτίθεται τηρούν οι μεγάλες δυνάμεις (βλέπε ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση), όπως την αναγνώριση των μισθοφόρων, του επονομαζόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» ως «νόμιμου» εκπροσώπου της Συρίας. Κι αυτό συνέβη και από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ανοίγοντας εν γνώσει τους σύγχρονες Κεκρόπορτες για την επίσημη αναγνώριση του ψευδοκράτους στην Κύπρο και των Σκοπίων.
Απέναντι σ’ αυτόν τον τεράστιο στρατό ΜΜΕ, Δημοσιογράφων, Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ… λίγες φωνές και λίγα ιστολόγια (blogs), που για την ώρα τολμούν να μιλήσουν την γλώσσα της αλήθειας και της αντίστασης στη νέα τάξη που διαμορφώνουν οι παγκόσμιοι τραπεζίτες.

1 σχόλιο

  1. Μαυρίστε τις θυγατρικές, τα παραρτήματα των 2 μεγάλων κομμάτων που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και 2 εκ Έλληνες στην ανεργία. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός από ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Μην αφήνετε άλλο τα κομματόσκυλα να εξαργυρώνουν τη κομματική τους αφοσίωση με θέσεις, καρέκλες. Λεηλάτησαν την Ελλάδα 40 χρόνια. Μαυρίστε τους γιατί σας ετοιμάζουν μέλλον μετανάστευσης και ανεργίας, ενώ τα παιδιά τους είναι στα καλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Έλληνα φοιτητή και σπουδαστή, γραμμένο σε έχουν, όπως κατάλαβες ! Θα σηκώσεις κεφάλι ή θα μείνεις καρπαζοεισπράκτορας και ραγιάς ; Έξω τα κομματικά φερέφωνα ΔΑΠ και ΠΑΣΠ από ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση