GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλόγρια-φάντασμα «στοιχειώνει» εκκλησία στο Παλέρμο;

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στους πιστούς της εκκλησίας Santa Maria della Mercede στο Παλέρμο, αφού η φιγούρα  μιας καλόγριας, που εμφ...

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στους πιστούς της εκκλησίας Santa Maria della Mercede στο Παλέρμο, αφού η φιγούρα  μιας καλόγριας, που εμφανιζόταν για κάποιες ώρες στο καμπαναριό του ναού, τους έκανε να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
Τις τελευταίες εβδομάδες, κάθε απόγευμα, πολλοί περίεργοι μαζεύονταν έξω από το ναό, για να δουν την εμφάνιση της περίεργης καλόγριας, που φαινόταν σαν να προσεύχεται, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαφανιζόταν.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι ταξιδιώτες που βρέθηκαν στην περιοχή, η φιγούρα που εμφανίζεται στο καμπαναριό είναι εντυπωσιακή.
Το μυστήριο, τελικά, λύθηκε κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας, που έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο LiveSicilia και ο δημοσιογράφος Roberto Villino. Καθώς φαίνεται, πρόκειται για οφθαλμαπάτη.
Το απόγευμα, όταν το φως  της ημέρας χαμηλώνει, ο φάρος  της πόλης χτυπάει από τέτοια γωνία το καμπαναριό, ώστε ο ξεβαμμένος τοίχος, οι καμπάνες και τα σίδερα του καμπαναριού δίνουν την «εικόνα» της καλόγριας, όταν οι κάτοικοι κοιτούν από απόσταση.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση