GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή: Άμεση διαγραφή του χρέους προς την Γερμανία - Μας οφείλουν, δεν τους χρωστάμε!

Από το Γραφείο Τύπου: "Ο υποτακτικός της Μέρκελ, Σαμαράς, δε λέει λέξη για τα δισεκατομμύρια που αποδεδειγμένα μας οφείλουν οι ...


Από το Γραφείο Τύπου: "Ο υποτακτικός της Μέρκελ, Σαμαράς, δε λέει λέξη για τα δισεκατομμύρια που αποδεδειγμένα μας οφείλουν οι Γερμανοί. Η Χρυσή Αυγή αντιπροτείνει τον συμψηφισμό του εξωτερικού μας χρέους με το κατοχικό δάνειο, ώστε να κοπεί η φόρα σε όσους ορέγονται τον ελληνικό ορυκτό πλούτο και στοχεύουν στη διάλυση της οικονομίας μας".

2 σχόλια

  1. ΟΙ ΝΕΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΠΝΔΦΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ. ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΕ, ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ). ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν μια βδομάδα δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ του Guardian σύμφωνα με το οποίο εφοπλιστές ενισχύουν οικονομικά την χρυσή αυγή, την συνεχεία την είδαμε στο σκαι και στον φιλοναζιστη τραγκα το σκαι δεν είναι εφοπλιστικό κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση