GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμφύλιος μεταξύ Στουρνάρα - Μανιτάκη για τις απολύσεις...

Τριγμούς στη συνοχή της κυβέρνησης, προκαλεί η αντιπαράθεση υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών. Στο υπουργείο Διοικητι...

Τριγμούς στη συνοχή της κυβέρνησης, προκαλεί η αντιπαράθεση υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών.
Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπάρχει δυσαρέσκεια για τα όσα ακούστηκαν περί απόρριψης του σχεδίου Μανιτάκη για το δημόσιο από την τρόικα.
Νωρίτερα, κορυφαίος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών φέρεται να δήλωσε ότι το ζήτημα της κινητικότητας και των απομακρύνσεων στο δημόσιο προκαλεί προβλήματα κατά τις επαφές με τους δανειστές μας.
Παράλληλα υποστήριξε ότι στη συνάντηση με την τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, εκπροσωπεί την κυβέρνηση και για το θέμα του δημοσίου και όχι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης.
Μετά τα νέα που ήρθαν από το υπουργείο Οικονομικών, πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισήμαναν με έμφαση ότι "αν παίρνει την ευθύνη ο υπουργός Οικονομικών ας βάλει και την υπογραφή του σε όσα συμφωνήσει με την τρόικα".
Η ένταση αποδίδεται στο γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έχουν "κολλήσει" και το ζήτημα της μεταρρύθμισης στο δημόσιο, είναι το πρώτο που προτάσσουν οι δανειστές.
Πλέον αναμένονται αμοιβαίες εξηγήσεις ανάμεσα στα δύο υπουργεία, των οποίων οι σχέσεις έχουν "παγώσει".
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

1 σχόλιο

  1. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ, ΚΑΙ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΑΡ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση