GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Οργάνωση Ρόδου της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στέλνει μήνυμα: ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥΚ ΔΙΔΩΜΕΝ!

Με αρκετή υπερηφάνεια τα μέλη της οργάνωσης Ρόδου φέρουν τα διακριτικά της Πατριωτικής πολιτοφυλακής! Ο σκοπός μας είναι ένας!Εκπαίδ...


Με αρκετή υπερηφάνεια τα μέλη της οργάνωσης Ρόδου φέρουν τα διακριτικά της Πατριωτικής πολιτοφυλακής! Ο σκοπός μας είναι ένας!Εκπαίδευση και προετοιμασία για τις...

δύσκολες ώρες για την Πατρίδα που όλοι θεωρούμε ό,τι δεν θα αποφύγουμε.

Η οργάνωση Ρόδου προχωρεί! Ανεβάζει το επίπεδο και την ποιότητα της εκπαίδευσης ! Στο πρόγραμμα υπάρχει σταθερά σωματική βελτίωση, αυτοάμυνα , στρατιωτική τακτική ,αγώνας σε κατοικημένους τόπους, πορείες και απεικονίσεις με την ομάδα Airsoft. Με την έναρξη της θερινής περιόδου θα οργανωθεί με την βοήθεια εκπαιδευτή αυτοδύτη μέλους μας σχολή ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης!

Καλούμε όλους τους πατριώτες της Ρόδου να συστρατευθούν μαζί μας ! Δεν περισσεύει κανείς! Ο εχθρός δεν βρίσκεται προ των πυλών! Βρίσκεται ανάμεσά μας και η αδιαφορία μας του δίνει περιθώρια δράσης! Το τουρκικό προξενείο έχει αναβαθμίσει τις προκλήσεις του και θέλει να εγείρει ζητήματα ανάλογα με της Θράκης! Ο στρατός μας σε αποσύνθεση!

Επάνδρωση-ετοιμότητα χείριστη!Αποθέματα ελάχιστα. Τα νησιά μας πλέον επιτηρούνται από το τουρκικό ναυτικό κατά τα φαινόμενα! Το μοναδικό ενδιαφέρον της πολιτείας είναι η πώληση του πλούτου και της Γής μας στους Ξένους!

ΡΟΔΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥΚ ΔΙΔΩΜΕΝ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!


patriotikipolitofilaki.blogspot.gr

2 σχόλια

  1. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Το χαράτσι παραμένει και θα πάρουν περισσότερα, βάζοντας κι άλλα. Καλά κάνουν, αφού έχουμε ηλίθιους ψηφοφόρους. Και τώρα όσοι δεν μπορούν να το πληρώσουν στη ΔΕΗ θα βάζουν τόκους υπερημερίας. Οι τρεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα σας ξεσκίσουν, και θα πάρουν τώρα ακίνητα και καταθέσεις. Τίποτα δεν θα αφήσουν όρθιο, αφού γκρέμισαν το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου με το κούρεμα των ομολόγων !
    Αλλά αφού υπάρχουν βλαμμένοι που ψηφίζουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ... Μαυρίστε τους στις κάλπες τις φοιτητικές και τις συνδικαλιστικές, κόψτε του τα φτερά, διαλύστε τον κομματικό τους στρατό. Καμία ψήφος στις παρατάξεις των 3 δυνάμεων της καταστροφής των Ελλήνων. Θυμηθείτε τα λόγια του Γ. Παπανδρέου ότι το 2012 θα ήταν η τελευταία χρονιά και το 2013 θα έρχονταν η ανάπτυξη. Θυμηθείτε τα παραμύθια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που μας εξαπάτησαν και κανένας νέος, καμία νέα, κανένας εργαζόμενος να μη ψηφίσει τις τρισκατάρατες οργανώσεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ. Διαλύστε τους, πριν μας διαλύσουν ! Ψηφίστε ανεξάρτητα σχήματα ή ότι άλλο, εκτός από αυτούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εγινε ρε Πατριωτες;

    Οι σουηδεζες φανηκαν;
    Ρίξτε κανενα και για μένα, βόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση