GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωί πρωί στο μεροκάματο ο Γερμανός ανθύπατος στο αεροδρόμιο...

Από νωρίς το πρωί έπιασε δουλειά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” ο αξιωματικός της Γερμανικής αστυνομίας. Η έλευσή του συνοδ...

Από νωρίς το πρωί έπιασε δουλειά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” ο αξιωματικός της Γερμανικής αστυνομίας. Η έλευσή του συνοδεύεται από θυελλώδεις αντιδράσεις και φωνές για Γερμανικό ... καπέλωμα της τοπικής ΕΛΑΣ από το Βερολίνο, καθώς πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κίνηση στις αερολιμενικές αρχές του Ηρακλείου και η παρουσία του προκαλεί σάλο.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο Γερμανός αξιωματικός θα έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες που δεν θα αφορούν στην ασφάλεια του αεροδρομίου αλλά τις μετακινήσεις Γερμανών τουριστών από και προς το “Ν.Καζαντακης”. Εξάλλου, ο αερολιμένας Ηρακλείου είναι ο πρώτος σε όλη τη χώρα όσον αφορά τις επισκέψεις Γερμανών τουριστών που κάθε χρόνο αυξάνονται.
Να σημειωθεί ότι η κάθοδός του δεν προβλέπεται σε καμία μνημονιακή συμφωνία αλλά στις διευρωπαϊκές σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέτοιου τύπου συνεργασίες έχουν ήδη αναπτυχθεί όχι μόνο σε μεγάλα αεροδρόμια του εξωτερικού αλλά και τις Ελλάδας. Σύμφωνα με το κείμενο της διαταγής η οποία εστάλη πριν από λίγες ημέρες στις αρμόδιες υπηρεσίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, ο Γερμανός αξιωματικός θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, όχι όμως και επιχειρησιακά καθήκοντα. Παράλληλα θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο στο μεγάλο θέμα των ελέγχων πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

2 σχόλια

  1. εδω δεν εχει μεινει ελληνιδα που να μην την πηδανε γερμανοι και εσας ρε καγκουρες σας μαρανε αυτο το γεγονος!α ρε υποκριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εσύ κάγκουρα Ελληναρά το βρήκες. αφού (σύμφωνα με τις γνώσεις σου) οι γερμανοί πηδάνε όλες τις Ελληνίδες-απο τις δικές σου έχεις την πληροφόρηση;;;;- ας βάλουν και αστυφύλακα στο αεροδρόμιο.

    στην ελλάδα του -αφού γίνεται η μια μαλακία ας γίνουν και άλλες 10 μαλακίες, κερδίζεις το βραβείο του παπαρολόγου. ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση