GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση σε Τσίπρα και Στουρνάρα

Ο Ευ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι λέει «ψέματα» στους πολίτες και αναφέρθηκε στις επισκέψεις αλλά και στην πρόταση του ΣΥ...


Ο Ευ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι λέει «ψέματα» στους πολίτες και αναφέρθηκε στις επισκέψεις αλλά και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κοινό μέτωπο των χωρών του νότου ενάντια στην πολιτική της Γερμανίας Ο νότος είναι λύση λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος νότος; Ποια χώρα της ευρωζώνης έχει διακριτική ευχέρεια σε σχέση με εμάς. Τι ήθελε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που ήθελε ο μεσαιωνικός άνθρωπος αλλά αντίστροφα. Ο μεσαιωνικός άνθρωπος τότε έβλεπε το τέλος του κόσμου, τώρα ο νέος μεσαιωνικός άνθρωπος, ο κ. Τσίπρας δηλαδή θέλει την καταστροφή του κόσμου για να μπορεί στην συνέχεια να δημιουργήσει»
 Με το ξεκίνημα της ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να επιτίθεται προσωπικά στον Α. Τσίπρα. «Σήμερα το πήρε πολύ αριστερά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τον είδα Αριστερό ριζοσπάστη και θυμωμένος. Είναι αιχμάλωτος μιας αντίφασης της ίδιας της παράταξής του. Μπορεί να είναι θυμωμένος διότι βλέπει την χώρα να βγαίνει από την κρίση μέσα από μια Ευρώπη που επικρατεί νευρικότητα. Η μονομερής κατάργηση του μνημονίου θα ήταν η απόλυτη καταστροφή για την χώρα. Η κρίση έχει μετακινούμενο ορίζοντα και χρειάζεται πολύ κόπο και δουλειά.» Παράλληλα υποστήριξε πως η «Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το κάδρο της κρίσης».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως δεν πρόκειται να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα «εμείς δεν δημαγωγούμε και δεν αοριστολογούμε».
 Βολές εναντίον Στουρνάρα 
 Επανέλαβε πως τώρα θα πρέπει να συζητηθεί η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και ζήτησε πως άμεσα θα πρέπει να ενταχθούν και τα άλλα σκέλη της τροπολογίας που αφορούν τους ανέργους και την φαρμακευτική τους κάλυψη. «Δεν μας κάνει χάρη ούτε για γαλαντομία κανενός υπουργού. Πρόκειται για απόφαση των πολιτικών αρχηγών. Δεν θέλουμε χάρες. Θέλουμε εφαρμογή πολιτικών.»

2 σχόλια

  1. Έχει μούτρα και μιλάει το χοντράδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενδιαφερεται για τους ανεργους.Το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να παρει ψηφους ξεγελωντας τους με τα πενταμηνα προγραμματα,που θα παρακαλανε οι ανεργοι τα κοματοσκυλα του για μια θεση εργασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση