GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επερώτηση για τη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δ. Βόλου

Επερώτηση αναφορικά με τη λειτουργία της Υπηρεσίες Καθαριότητας, κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, η επικεφαλής της ...

Επερώτηση αναφορικά με τη λειτουργία της Υπηρεσίες Καθαριότητας, κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ζέττα Μακρή.
Όπως επισημαίνει στην ερώτησή της «το τελευταίο διάστημα υπάρχουν καταγγελίες για απαξίωση του έργου της και για αδυναμία κάλυψης των αναγκών ολόκληρου του πολεοδομικού συγκροτήματος του δήμου Βόλου λόγω κακού σχεδιασμού και συντονισμού. Πολλοί εργαζόμενοι μιλούν, επίσης, για πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην αποκομιδή των σκουπιδιών κατά το σαββατοκύριακο μόνο στο κέντρο της πόλης μας, γεγονός που θα δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα στις απομονωμένες περιοχές του Δήμου μας και θα οδηγήσει στην υποβάθμισή τους».
Η επικεφαλής της μειοψηφίας ζητά ενημέρωσε για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για να υπάρξει καλύτερος συντονισμός, ώστε να καλυφθούν με ικανοποιητικό τρόπο οι ανάγκες σε όλες τις περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση