GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφαντοι οι αρμόδιοι της αντιπλημμυρικής θωράκισης Αλφειού

Άφαντοι οι αρμόδιοι για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Αλφειού που το χειμώνα έπνιξε με τα νερά τους χιλιάδες στρέμματα σε Άσπρα Σπίτι...

Άφαντοι οι αρμόδιοι για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Αλφειού που το χειμώνα έπνιξε με τα νερά τους χιλιάδες στρέμματα σε Άσπρα Σπίτια και Μακρίσια.
Ο πρόεδρος στα Άσπρα Σπίτια, Παναγιώτης Γιαννόπουλος σχολίασε στο IONION FM, ότι μετά την υποχώρηση των νερών του Αλφειού διαπιστώνεται η τεράστια καταστροφή σε χωράφια της περιοχής.

20 στρέμματα χάθηκαν στην υδροληψία της Παπαδούς, 65 στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή και ένας υδραύλακας 200 m που δημιουργεί πρόβλημα στην άρδευση. Στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Κατσιφάρα στην περιοχή, εμφανίστηκε αρνητικός για την εκπόνηση αντιπλημμυρικών έργων επικαλούμενος νομικά κωλύματα, παρότι βρίσκεται σε εξέλιξη αντίστοιχο έργο 5 εκατ. ευρώ για άλλο κομμάτι του Αλφειού από το φράγμα Φλόκα έως τα Καλυβάκια.

Επιπλέον ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι η εισαγγελία Πύργου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για την τοποθέτηση ογκόλιθων εντός της κοίτης του Αλφειού, για την άρδευση της Παπαδούς. Επικαλέστηκε και σχετικό έγγραφο από την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών Ηλείας, που επικυρώνει το πρόβλημα των πλημμυρών προς τα Άσπρα Σπίτια.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση