GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Κατσαφάδου για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

 Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ Κώστας Κατσαφάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τα επεισόδια που προκάλεσε ο...


 Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ Κώστας Κατσαφάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τα επεισόδια που προκάλεσε ομάδα κουκουλοφόρων σε εκδήλωση της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά:

''Στην καταδίκη της βίας δεν υπάρχουν αστερίσκοι, γιατί η βία δεν έχει χρώμα.
Μία ομάδα θρασύδειλων κουκουλοφόρων εισέβαλε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, τη στιγμή που η ΔΑΠ πραγματοποιούσε προγραμματισμένη εκδήλωση, προέβη σε βανδαλισμούς και τραυμάτισε τρεις φοιτητές.
Αυτοί που θέλουν να μεταφέρουν το φόβο και τη βία στα πανεπιστήμια και την κοινωνία, θα βρουν απέναντί τους κάθε δημοκρατικό πολίτη.
Τη δημοκρατικά συντεταγμένη Πολιτεία.
Η ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη των πράξεων βίας πρέπει να εκφραστεί, χωρίς υπεκφυγές.
Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε καίρια αυτά τα φαινόμενα, να αντιληφθούν όλοι ότι υπάρχουν νόμοι.
Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν κινδυνεύει. Ο στόχος των κουκουλοφόρων ήταν η ΔΑΠ, αδυνατούν να την αντιμετωπίσουν στο πεδίο των ιδεών και επιχειρούν να μεταφέρουν την αντιπαράθεση στο πεδίο της βίας και της βαρβαρότητας.
Είναι καιρός η εφαρμογή του νόμου να γίνει με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο.''



1 σχόλιο

  1. Αυτά που έγιναν στην Ιερισσό και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αποδεικνύουν ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της. Τα επεισόδια είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο, οι άνθρωποι είναι εξαγριωμένοι με τα χαράτσια, τους φόρους, τα όσα βιώνουν από τους κομματικούς μηχανισμούς που υφάρπαξαν τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις για αλλαγή του μνημονίου. Δεν αντέχει ο Έλληνες να βλέπει από τη μια τη πτώχευση της πατρίδας του και της Κύπρου, κι από την άλλη τα ίδια και τα ίδια κομματικά όργανα ( που τον εξαθλίωσαν ) να είναι "μέσα στα πράγματα" ( στη κουτάλα ) και να συνεχίζουν να πληρώνονται αδρά, να απειλούν με βάση αντισυνταγματικούς νόμους και όλα όσα βιώνουν τα 3 αυτά χρόνια του μνημονίου. Δεν αντέχουν οι άνεργοι και εξαθλιωμένοι Έλληνες και οι νέοι χωρίς μέλλον, τους κομματικούς σωλήνες νεποτισμού και άθλιας κομματοκρατίας, στα Πανεπιστήμια και στους ΄χώρους εργασίας. Δεν αντέχουν να βλέπουν την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ, τη ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚΕ, τους οργανισμούς που πιστέψαμε ότι θα ήταν ανεξάρτητοι και θα προστάτευαν τα συμφέροντα φοιτητών και εργαζομένων, αλλά αποδείχθηκαν προθάλαμος για τη τακτοποίηση ορισμένων στελεχών τους στο Δημόσιο και σε κρατικούς μηχανισμούς, αναξιοκρατικά ! Όλοι, φοιτητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι, μαυρίζουμε τα κομματικά παραμάγαζα στις εκλογές. Δεν χρειάζεται βία, αλλά γερό μαύρισμα στις εκλογές. Αυτό αρκεί για να διαλυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση