GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδωσε στον προϊστάμενο μία... τούρτα παραίτησης

Με έναν γλυκό τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει την παραίτησή του στην υπηρεσία του ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο Στάνστεντ της Μεγάλης Βρ...

Με έναν γλυκό τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει την παραίτησή του στην υπηρεσία του ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο Στάνστεντ της Μεγάλης Βρετανίας. Συγκεκριμένα η επιστολή παραίτησης βρέθηκε... γραμμένη με σοκολατένια γράμματα πάνω σε άσπρο γλάσο που κάλυπτε την τούρτα.

Ο 31χρονος Κρις Χολμς στην επιστολή του αναφέρει πως αφού έγινε πρόσφατα πατέρας, διαπίστωσε ότι η ζωή είναι πολύτιμη και θέλει να κάνει κάτι που να κάνει τον ίδιο και τους γύρω του, χαρούμενους δηλαδή να αφοσιωθεί στην δική του επιχείρηση παρασκευής τουρτών.

"Για το λόγο αυτό σας ενημερώνω για την παραίτησή μου, ώστε να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και στην επιχείρηση μου" αναφέρει ο 31χρονος Χόλμς ή αλλιώς "Mr Cake", ο οποίος έστησε την επιχείρησή του δύο χρόνια πριν παραιτηθεί και αποφάσισε να παραιτηθεί, όταν η γυναίκα του έμεινε έγκυος.

Για την παραίτησή του επέλεξε μία τούρτα με καρότο, φιστίκια, σταφίδες και καρύδα, την οποία έδωσε στον προϊστάμενό του. Μετά την αρχική έκπληξη προϊστάμενος και συνάδελφοι απόλαυσαν την τούρτα που ήταν - κατά γενική ομολογία - εξαιρετική.

Η φωτογραφία με την τούρτα κάνει τη δική της "καριέρα" στο διαδίκτυο καθώς την ανέβασε στο Twitter. Βλέποντας τις διαστάσεις που έχει πάρει η φωτογραφία που επίσης αποτελεί έναν εξυπνότατο τρόπο διαφήμισης, αναφέρει ότι "θα ήθελε να την είχε κάνει ακόμη καλύτερη".
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση