GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Για ανάπτυξη, ξανά, πρέπει να δημιουργήσουμε ελπίδα, ξανά!"

από το Γραφείο Τύπου Το 87% των νέων εκτιμά ότι οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας κινούνται σε εντελώς λάθος κατε...

από το Γραφείο Τύπου Το 87% των νέων εκτιμά ότι οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας κινούνται σε εντελώς λάθος κατεύθυνση και το 76% δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική... (έρευνα της V – PRC για λογαριασμό ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου).
Ταυτόχρονα εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της Ε.Ε. και βλέπουν μέλλον μόνο μέσα στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Οι νέοι δείχνουν τον δρόμο για:

- Να απαλλαγούμε από το φθαρμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που έκανε απεχθή την πιο «ελληνική» ιδέα: τη συμμετοχή στα κοινά.

- Να μείνουμε προσηλωμένοι στην Ευρώπη συνδιαμορφώνοντας την εξέλιξή της και συνεπιλύοντας τα προβλήματά της, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που οι νέοι θα συναντήσουν στη ζωή τους.

- Να στηριχθούμε στις υγιείς δυνάμεις της παραγωγής που, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, παλεύουν να ανασάνουν, καθηλωμένοι από την αγχόνη του κρατισμού, που οδηγεί την οικονομία σε ασφυξία και τους νέους σε απελπισία.

- Να αξιοποιήσουμε την πιο μορφωμένη γενιά της μεταπολίτευσης που «ξεριζώνεται» μεταναστεύοντας.

Αυτά δεν γίνονται με ευχές, αλλά με δομικές αλλαγές στις οποίες οι νέοι μπορούν και πρέπει να πρωτοστατήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση