GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλο ένα φαινόμενο αισχροκέρδειας πολυεθνικής...

Από τον Γιαννη Σερβο. Μετά από πρόσφατο ταξίδι μου στην Αγγλία υπέπεσε στην αντίληψη μου άλλο ένα φαινόμενο αισχροκέρδειας πολυεθνικ...

Από τον Γιαννη Σερβο.

Μετά από πρόσφατο ταξίδι μου στην Αγγλία υπέπεσε στην αντίληψη μου άλλο ένα φαινόμενο αισχροκέρδειας πολυεθνικής έναντι στον δοκιμαζόμενο λαό μας.
Στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας και της φτώχειας κάποιοι συνεχίζουν και αισχροκερδουν λόγο της αμάθειας μας.
Φαντάζομαι ότι κάποιοι από εσάς που διαβάζετε το άρθρο θα έχετε υποστεί τις πολιτικές λιτότητας της αλυσίδας στην Ελλάδα λόγο κρίσης είτε με την μορφή απόλυσης είτε με την μορφή μείωσης μισθού. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει συμβεί τότε η μία και μοναδική εικασία του άρθρου μου είναι λανθασμένη και από εδώ και πέρα θα μιλήσω με ντοκουμέντα.
Παρακάτω παραθέτω μια λίστα με ενδεικτικά 7 προϊόντα που θα χρειαστεί ένα ζευγάρι για ένα νεογέννητο.
Η σύγκριση έχει γίνει από τον επίσημο κατάλογο του Mothercare στην Ελλάδα (μπορείτε να τον βρείτε στο http://www.mothercare.gr/) και το site του mothercare στην Αγγλία (http://www.mothercare.com/)
Αν θέλετε μπορείτε να προχωρήσετε και στις δικές σας συγκρίσεις απλά παιρνοντας τον κωδικό προϊόντος από τον ελληνικό κατάλογο και τον αντιγράφεται στο πεδίο search του αγγλικού site.
H ερώτηση μου προς την ελληνική εταιρεία είναι απλή και ξεκάθαρη.
Για ποιον λόγο στην Ελλάδα οι τιμές είναι διπλάσιες όταν οι μισθοί είναι μισοί από αυτούς της Αγγλίας?
Το εργοστάσιο στην Βουλγαρία που φτιάχνει τα ρούχα για όλη την Ευρώπη, του κοστίζει περισσότερο να στείλει τα εμπορεύματα στην γειτονική Ελλάδα παρά στην μακρινή Αγγλία?
Ειλικρινά περιμένω απάντηση με επιχειρήματα σοβαρά απο την εταιρεία.
Οι πρόταση μου είναι η εξής προς όλους: Ενημερωθείτε, διαδώστε, δυσφημίστε και μποϊκοτάρετε μέχρι να συμμορφωθούν.

3 σχόλια

  1. Καλά σας κανουν,λες και δεν υπαρχουν Ελληνικες εταιρειες να ψωνισετε και να βρει δουλεια και καποιος Ελληνας.Αμ πως!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν θέμα υπάρχει πιστευω δικιο ,αλλά τις ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ αυτες που τις βρηκες αλήθεια;;;Ειναι λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ισοτιμία χθες ήταν στο 1,16!! πως καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση