GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Σε αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, καθώς και σε αλλαγές στα δρομολόγια ...

Σε αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, καθώς και σε αλλαγές στα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας, προχωρά... ο δήμος Νεάπολης-Συκεών από τις 15 Απριλίου έως και τις 26 Μαΐου, λόγω εργασιών.

Οι ρυθμίσεις οφείλονται στην εκτέλεση του έργου ανάπλασης των περιοχών Πυροπαθών και Τρωάδας στη Νεάπολη και θα γίνουν τμηματικά, σε τέσσερις φάσεις, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Οι τεχνικές παρεμβάσεις που θα γίνουν στη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος αφορούν την ανάπλαση των πεζοδρομίων και συγκεκριμένα εργασίες καθαίρεσης, τσιμεντόστρωσης, τοποθέτησης νέων κρασπέδων, κ.λπ. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των τεσσάρων σταδίων ολοκλήρωσης του έργου:

· Από τις 15 έως και τις 22 Απριλίου, κλειστή θα παραμείνει η οδός Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της Βορείου Ηπείρου έως την Ελευθερίου Βενιζέλου, όπως και από την Αγίου Στεφάνου έως την Ελ.Βενιζέλου, περιλαμβανόμενης και της νησίδας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Στεφάνου και Ανδρέα Παπανδρέου.

· Από τις 23 Απριλίου έως και την 1 Μαΐου, κλειστή θα παραμείνει η οδός Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της Β.Ηπείρου έως την Ούλοφ Πάλμε και Μαδύτου, περιλαμβανόμενης και της νησίδας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαδύτου και Ανδρέα Παπανδρέου.

· Από τις 8 έως και τις 16 Μαΐου, κλειστή θα είναι η οδός Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Ούλοφ Πάλμε έως και την οδό Παϊσίου.

· Από τις 17 έως και τις 16 Μαΐου, κλειστή θα είναι η οδός Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της οδού Παϊσίου έως και την οδό Π. Τσαλδάρη.

Το μόνο διάστημα στο οποίο θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία η οδός Ανδρέα Παπανδρέου θα είναι από τις 2 έως και τις 7 Μαΐου, λόγω αργιών.

Την ίδια ώρα, με τη συνεργασία του ΟΑΣΘ πρόκειται να γίνουν αλλαγές στα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας, στο τμήμα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου από την Ελ. Βενιζέλου έως την Παναγή Τσαλδάρη. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία της γραμμής Νο35 «Μετέωρα-Πλατεία Ελευθερίας» στην κατεύθυνση προς την Πλ.Ελευθερίας, θα διέρχονται μέσω των οδών Αδρ.Παπανδρέου, Βενιζέλου, κ.λπ.

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης ζητά την κατανόηση των συμπολιτών μας, των επιχειρηματιών, των διερχόμενων οδηγών και των επιβατών της αστικής συγκοινωνίας, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή μέριμνα ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν εγκαίρως και να υπάρξει η λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία και όχληση για τους πολίτες. Σημειώνει, επίσης, ότι το συνολικό έργο ανάπλασης των ιδιαίτερα πυκνοδομημένων συνοικιών Πυροπαθών και Τρωάδας, θα δώσει μεγάλη ανάσα στους κατοίκους της περιοχής, θα βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους και θα αναβαθμίσει αισθητά όλη τη Νεάπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση