GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κορίτσι που έγινε αγόρι ανοίγει την καρδιά...

«Από πέντε χρονών ήξερα ποιος ήμουν. Και γνώριζε και το περιβάλλον μου. Υπήρχαν και κακόβουλοι, όμως κατ’ επιλογή απέφευγα να τους συνα...

«Από πέντε χρονών ήξερα ποιος ήμουν. Και γνώριζε και το περιβάλλον μου. Υπήρχαν και κακόβουλοι, όμως κατ’ επιλογή απέφευγα να τους συναναστρέφομαι. Ίσως ήταν ένας τρόπος άμυνας για να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον 30χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου-γεννήθηκε ερμαφρόδιτος και δηλώθηκε ως κορίτσι-και πριν από λίγες ημέρες προσέφυγε στην Δικαιοσύνη προκειμένου να πάρει το «πράσινο φως» για την αλλαγή των στοιχείων του στο ληξαρχείο.

Όπως αποκαλύπτει, στην απόφαση αυτή τον ενθάρρυνε η σύντροφος του με την οποία έχουν σχέση εδώ και 12 χρόνια. «Αυτή είναι το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου» λέει.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η χαρά τους είναι απερίγραπτη.

«Θα παντρευτούμε την ημερομηνία που γνωριστήκαμε και μου άλλαξε την ζωή».

Όσο για τον στρατό, εκτιμά ότι θα κληθεί να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Δεν τον τρομάζει, όπως λέει, απεναντίας, το χαίρεται γιατί είναι συνειδητοποιημένος και αγαπά την πατρίδα του.

Ως προς την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η περίπτωση του, παραδέχεται ότι δεν την επιθυμεί και αυτό που θέλει είναι να ζήσει ήρεμα την νέα του ζωή δίπλα στην αγαπημένη σύντροφο του και στην οικογένεια του.

«Κανείς δεν είναι τέλειος. Εγώ πιστεύω στον Θεό. Ήξερα ποιος ήμουν και ποιος είμαι. Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει ο άλλος να είναι άνθρωπος. Σαφώς και υπάρχει ρατσισμός. Όμως ας κοιτάξει ο καθένας τα δικά του και το σπίτι του. Να κάνει την αυτοκριτική του. Έτσι θα γίνουμε καλύτεροι».

Ο ίδιος μέσω του Cretalive θέλησε μέσα από την καρδιά του να ευχαριστήσει συμπολίτες μας, επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι τον στήριξαν οικονομικά και κάλυψε μεγάλος μέρος των εξόδων της κλινικής όπου έγινε η επέμβαση. «Οι άνθρωποι αυτοί μόλις έμαθαν για το θέμα που αντιμετώπιζα, ευαισθητοποιήθηκαν και η ανταπόκριση τους ήταν πραγματικά συγκινητική. Με βοήθησαν αθόρυβα και ταπεινά». Πιο συγκεκριμένα ο 30χρονος ευχαριστεί τον κ. Βατσινά, το κλαμπEnvy, τα τυροκομικά Καλογεράκης, την κ. Ντίνα Βασιλάκη, σχολή χορού, τον φροντιστηριακό όμιλο 1 και τα κατεψυγμένα Ατλαντίδα.
cretalive.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση