GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Σταυρογιάννης: "Παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια στο χρηματιστήριο..."

"Κάποιοι κερδοσκοπούν χρησιμοποιώντας παράνομα εσωτερική πληροφόρηση, ενώ η κοινωνία φτωχοποιείται και η οικονομία και η πατρίδ...


"Κάποιοι κερδοσκοπούν χρησιμοποιώντας παράνομα εσωτερική πληροφόρηση, ενώ η κοινωνία φτωχοποιείται και η οικονομία και η πατρίδα μας καταστρέφεται...", δήλωσε στο LamiaReport ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε κατέθεσαν σήμερα συμπληρωματικά στοιχεία ο γραμματέας της ΠΓ της "Νέα ΜΕΡΑ" Μιχάλης Γιαννάκης μαζί με τον βουλευτή Φθιώτιδας Νίκο Σταυρογιάννη και το δικηγόρο και μέλος της ΠΓ του κόμματος Γιώργο Νούλα.

Τα στοιχεία είναι σχετικά με την χθεσινή αναφορά που κατέθεσαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το θέμα που ανέκυψε σχετικά με το ενδεχόμενο εσωτερικής πληροφόρησης για την ακύρωση της συγχώνευσης Εθνικής – Eurobank.

"Κάποιοι γνώριζαν φαίνεται εδώ και μερικές μέρες το ναυάγιο της συγχώνευσης Εθνικής –Eurobank και τοποθετήθηκαν στο -30% στη συνεδρίαση της Δευτέρας με υπερδιπλασιασμό της τιμής της μετοχής, άρα και των κερδών τους. Κάποιοι κερδοσκοπούν χρησιμοποιώντας παράνομα εσωτερική πληροφόρηση ενώ η κοινωνία φτωχοποιείται και η οικονομία και η πατρίδα μας καταστρέφεται. Η δικαιοσύνη έχει τώρα τον πρώτο λόγο", δήλωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση