GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Από τη μελοποιημένη ποίηση στη λαϊκή στιχουργία"

Η Ομάδα Μουσικής Πρωινής και Βραδινής Επανένταξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα – διαδρομή, βασισμένο σε τραγούδια Ελλήνων π...

Η Ομάδα Μουσικής Πρωινής και Βραδινής Επανένταξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα – διαδρομή, βασισμένο σε τραγούδια Ελλήνων ποιητών και...
συνθετών τόσο από το χώρο της ποίησης όσο και από το χώρο της λαϊκής τραγουδοποιΐας.


Δευτέρα 15 Απριλίου
Θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ (Ακαδημίας 3)
Ώρα έναρξης 20:00

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 8653960 – εσωτερικό 109, από τις 10:00 έως τις 16:00, από

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Ομάδα Μουσικής της Επανένταξης απαρτίζεται από μέλη που ολοκλήρωσαν την Πρωινή και τη Βραδινή Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο αλλά και ξεχωριστές ικανότητες στο θέμα της μουσικής. Με σταθερές εβδομαδιαίες συναντήσεις και με τη βοήθεια μουσικού επιμορφωτή, η Ομάδα στοχεύει στη μάθηση, στην προσωπική και ομαδική βελτίωση και στην ευρύτερη καλλιέργεια των μελών της. Ασχολείται με την ευρύτερη γκάμα του Ελληνικού τραγουδιού και ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνει συναυλίες – παραστάσεις σε εκδηλώσεις εντός και εκτός προγράμματος.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.




1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση