GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτιάξτε τη δική σας πούδρα

Στις μέρες μας το να αγοράζουμε συνεχώς καλλυντικά είναι πολυτέλεια, ειδικά όταν μερικά από αυτά μπορούμε να τα φτιάξουμε και μόνες μας...

Στις μέρες μας το να αγοράζουμε συνεχώς καλλυντικά είναι πολυτέλεια, ειδικά όταν μερικά από αυτά μπορούμε να τα φτιάξουμε και μόνες μας.
Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει το Beauté την Κυριακή, με μια πολύ εύκολη και απλή συνταγή για να φτιάξετε τη δική σας πούδρα.

Πρόκειται για ένα καλλυντικό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αντιθέτως, δεν περιέχει καθόλου χημικά πρόσθετα και δεν κοστίζει τίποτα. Η εφαρμογή της συγκεκριμένης πούδρας εξαφανίζει την γυαλάδα, την λιπαρότητα και δίνει μια υπέροχη ματ όψη στο πρόσωπο, καθώς και μια αίσθηση βελούδινου δέρματος.

Θα χρειαστείτε:

- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
- Μισό κουταλάκι του γλυκού κακάο σε σκόνη
Τρόπος παρασκευής:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε πολύ καλά τα δύο υλικά και να αποθηκεύσετε το μείγμα σε ένα βαζάκι. Ωστόσο, καλό θα ήταν αρχικά να φτιάξετε μια μικρή ποσότητα και να την δοκιμάσετε, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε πως στρώνει καλά και πως το χρώμα που έχετε δημιουργήσει είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Αν θέλετε λίγο πιο ανοιχτό χρώμα βάλτε περισσότερη ποσότητα από κορν φλάουερ, ενώ αν την θέλετε πιο σκούρα, βάλτε περισσότερο κακάο.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση