GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρίες στο ΙΝΚΑ για την τροποποίηση της νομοθεσίας για τα ανασφάλιστα οχήματα...

Διαμαρτυρίες αναφέρει ότι δέχεται το κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ για την πρόσφατη τροποποίηση της νομοθεσίας που αφορά στα ανασφάλισ...


Διαμαρτυρίες αναφέρει ότι δέχεται το κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ για την πρόσφατη τροποποίηση της νομοθεσίας που αφορά στα ανασφάλιστα οχήματα.
Τα παράπονα, όπως ενημερώνει η οργάνωση των καταναλωτών, σχετίζονται με την επιβολή προστίμων στην εφορία, για όλους όσοι τα αυτοκίνητά τους δεν είναι ασφαλισμένα και φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας, ανεξάρτητα αν κυκλοφορούν η αν δεν κυκλοφορούν
Σημειώνεται ότι η ανάκληση του προστίμου γίνεται με εμφάνιση των απαραίτητων δημόσιων εγγράφων η Υπευθύνων Δηλώσεων ή Ενόρκων Καταθέσεων η άλλων νόμιμων αποδεικτικών ακινησίας του οχήματος, ωστόσο αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που παραπονούνται, ότι "ενώ δεν κυκλοφορούν τα οχήματά τους επειδή δεν έχουν να βάλουν βενζίνη, τα έχουν σταθμευμένα με πληρωμένα τα τέλη, η σε ιδιωτική πιλοτή, η στο αγροτεμάχιό τους, από όπου δεν μπορεί να δημιουργούν πιθανότητα βλάβης προς τρίτους, απειλούνται με αυτόματο πρόστιμο στην εφορία από την ρύθμιση".
Το ΙΝΚΑ εκτιμά ότι τα παράπονα είναι πολλά και προβλέπει ότι θα υπάρξουν πάνω από 400.000 περιπτώσεις που θα απασχολήσουν τις αρμόδιες αρχές σε αλληλογραφία και επισκέψεις στις υπηρεσίες για ακύρωση των προστίμων, "δηλαδή θα ακολουθήσει μια καταιγίδα απασχόλησης και προβλημάτων με τις αρχές, δυσανάλογου κόστους για τους πολίτες και το δημόσιο, σε σχέση με το προσδοκώμενο έσοδο από αυτό το χαράτσι".
kerdos.gr

3 σχόλια

  1. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκατα στους πολιτικους2 Απρ 2013, 11:59:00 μ.μ.

    Βρε ΜΟΥΝΙΑ:
    Εχω αυτοκινητο με πληρωμενα τελη-χαρατσια
    και το κυκλοφορω μονο
    δυο μηνες το καλοκαιρι
    για τους οποιους ΚΑΙ ΜΟΝΟ το ασφαλιζω

    ΓΙΑΤΙ θα πρεπει να το ασφαλιζω για 12 μηνες;

    Αντε γαμιστε τις μαναδες σας
    που σας πεταγαν μπινεδες
    τα αρχιδια μου θα ασφαλισω
    σκατα στις ψυχες σας
    αληταριο

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υφίσταται λόγος ασφάλισης ενός οχήματος που βρίσκεται ακινητοποιημένο σε ιδιωτικό χώρο αφού αυτό δεν μπορεί να επιφέρει βλάβες σε τρίτους, συνεπώς, εδώ η Πολιτεία παρανομεί. Και παρανομεί εις βάρος μας και σε όφελος των ασφαλιστικών εταιρειών που οι περισσότερες είναι πλοκάμια του τραπεζικού συστήματος που ήδη το έχουμε πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας (μέχρι και κασιδ-ιάρη πάθαμε) δύο φορές απανωτά τώρα τελευταία αφού πολύ εύκολα πειστήκαμε ότι είχαμε "ιερή υποχρέωση" να ρίξουμε το σωσίβιο στα λαμόγια τους τραπεζίτες και τους πελάτες τους τους τοκογλύφους.
    Τώρα, όσο αφορά το ΙΝ.ΚΑ. και τα καλοπληρωμένα στελέχη του αν δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν ούτε σε αυτή την πασιφανή ληστεία που επιχειρείται, τότε ας μας εξηγήσει τον λόγο της ύπαρξης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση