GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς - Βενιζέλος μαζί στην Κορινθία...

Τα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού, στο ύψος της Κορινθίας, επισκέπτονται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ, ...

Τα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού, στο ύψος της Κορινθίας, επισκέπτονται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.
Η πρώτη επίσκεψη έγινε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Ζευγολατιού, όπου οι δύο πολιτικοί αρχηγοί και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, ενημερώθηκαν τόσο για την πορεία των έργων όσο και για τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο επικεφαλής μηχανικός της Ολυμπίας Οδού, μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί περίπου το 30% των εργασιών, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα έργα αναμένεται να έχουν τελειώσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2015.
Σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο επικεφαλής μηχανικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αρχαιολογικά ευρήματα, κυρίως στην περιοχή της Κορινθίας.
Σχετικά με τι θέσεις εργασίας, εκτιμάται ότι θα απασχοληθούν στα εργοτάξια περίπου 25.000 άτομα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση