GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηρακλειώτισσα έκανε αλλαγή φύλου και τώρα παντρεύεται και πάει φαντάρος!

Και δεύτερη περίπτωση Ηρακλειώτισσας, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και έγινε άνδρας, ήρθε στο ...προσκήνιο, με πρωταγωνιστ...

Και δεύτερη περίπτωση Ηρακλειώτισσας, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και έγινε άνδρας, ήρθε στο ...προσκήνιο, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά μια 30χρονη!

Άνδρας πλέον, ετοιμάζεται τώρα να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας και να παντρευτει την αγαπημένη της καρδιάς του, αλλά και να πάει ... φαντάρος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ" η συγκεκριμένη υπόθεση συζητήθηκε χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, όπου ο 30χρονος είχε κάνει αίτηση για τη μεταβολή της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό μια παρόμοια περίπτωση είχε έρθει στο φως, με πρωταγωνιστή έναν 26χρονο που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καθημερινότητα του, μέχρι που το Πρωτοδικείο, τον δικαίωσε, κάνοντας έτσι την πρώτη απόφαση βεβαίωσης στο Ηράκλειο για τετοιες περιπτώσεις... πραγματικότητα.
creteplus.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση