GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνη μην βιάζεσαι!

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ Μεγαλεία για την στήλη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ασχολείται με αυτά που γράφ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Μεγαλεία για την στήλη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ασχολείται με αυτά που γράφει και διακηρύττει ο άσημος και ταπεινός Δευκαλίων.
Συγκεκριμένα. Εδώ και αρκετές ημέρες και συγκεκριμένα στις...
αρχές του μήνα δημοσιεύτηκαν τα επίσημα στοιχεία για την ανεργία. Ήταν εφιαλτικά. Η αύξηση της ανεργίας τον Ιανουάριο 2012 ήταν τεράστια πέραν πάσης αρνητικής πρόβλεψης.
Η στήλη ήταν σίγουρα από τους λίγους ίσως και ο μοναδικός που «σήκωσε» το θέμα της πρωτοφανούς αύξησης της ανεργίας τον Ιανουάριο 2013. Επιφυλάχθηκε δε να πάρει οριστική θέση όταν θα ανακοινωθούν και τα επίσημα στοιχεία της ανεργίας για τον Φεβρουάριο 2013.
Όμως, από ότι φαίνεται τα στοιχεία «πόνεσαν» και πόνεσαν γιατί είχαν πιάσει το λεπτό σημείο. Η ανεργία τον Ιανουάριο 2013 αυξήθηκε πέρα και πάνω από τα όρια ελέγχου. Τι θα γίνει τον Φεβρουάριο 2013. Δεν επιθυμούμε να κάνουμε τον προφήτη αλλά κάτι παρόμοιο θα διαπιστωθεί.
Ο Πρωθυπουργός φαίνεται ότι συνεχίζει να διαβάζει την στήλη. Την διάβαζε σίγουρα όταν ήταν στην αντιπολίτευση.  Τότε που άνηκε και αυτός στο αντιμνημονιακό μέτωπο. Μετά συνάντησε τον Βαγγέλη και τον Φώτη, και πείστηκε για την αναγκαιότητα του Μνημονίου. Άλλα όπως είπαμε απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει να διαβάζει την στήλη.
Προβληματίστηκε και αυτός από αυτά που γράφει η στήλη για την αλματώδη αύξηση της ανεργίας και γι’ αυτό και βγήκε σήμερα για να πληροφορήσει τον Ελληνικό Λαό ότι απ’ ότι φαίνεται μπαίνει φρένο στην αύξηση της ανεργίας. Επικαλούμενος το επιχείρημα ότι για πρώτη φορά οι προσλήψεις είναι περισσότερες από τις απολύσεις. Μπορεί να είναι κι έτσι. Θα φανεί σε λίγες ημέρες τότε που θα δημοσιευτούν τα επίσημα στοιχεία για την ανεργία. Θα δούμε τότε ποιος έχει δίκιο. Ο άσημος και ταπεινός Δευκαλίων ή ο Πρωθυπουργός;
Η μέθοδος που θα αποδείξει ποιος έχει δίκιο είναι απλή. Αυξήθηκαν ή μειώθηκαν οι άνεργοι. Εμείς θα περιμένουμε και απλά επισημαίνουμε στον παλιό φίλο… Αντώνη μην βιάζεσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση