GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά της απόφασης για κλείσιμο του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας οι συνταξιούχοι...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, που, σύμφωνα με την απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ κλείνει στις 29...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, που, σύμφωνα με την απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ κλείνει στις 29 Μαΐου, πραγματοποίησαν σήμερα ο Σύλλογος Συνταξιούχων του ΙΚΑ, καθώς και...

μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΕΠΑΜ, αλλά και εργαζόμενοι στο Ίδρυμα, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στα σχέδια της κεντρικής διοίκησης.

Στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος αρκετοί συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Ρούσσα να εκτιμά ότι η αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιβάρυνση του ασφαλιστικού ταμείου και των συνταξιούχων.

«Θα έχουμε υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και των διοικητικών υπαλλήλων και δεύτερον οι ασφαλισμένοι θα δεχτούν μεγάλη ταλαιπωρία από αυτή την κατάσταση. Κάθε φορά που κλείνει ένα κατάστημα, πάντα υπάρχουν εργαζόμενοι που θα περισσεύουν και θα έχουμε και απολύσεις», ανέφερε ο πρόεδρος.

Γι’ αυτό το λόγο, ανέφερε, οργανώνουμε αυτή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να περάσουμε ένα μήνυμα κι αυτό είναι ότι κανένα κατάστημα δεν πρέπει να κλείσει, καμία δημόσια υπηρεσία και να μη γίνει καμία απόλυση.

«Πρέπει ο ελληνικός λαός με τα ταξικά σωματεία και συλλόγους να προχωρήσει άμεσα στη συσπείρωση και στην οργάνωση για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές των περικοπών των χαρατσιών», τόνισε ο Γ. Ρούσσας, υπογραμμίζοντας ότι ο Σύλλογος προχωράει σε καθημερινές εξορμήσεις στις γειτονιές του Βόλου και σε συλλογή υπογραφών, που θα είναι αύριο για μας ένα μήνυμα σε όλους τους παράγοντες ότι αυτά τα μέτρα και οι αποφάσεις πρέπει να μην υλοποιηθούν.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και η πρόεδρος των εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας Μαρία Κοτινά, που δήλωσε ότι το Σωματείο βρέθηκε στη συγκέντρωση για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους της Ν. Ιωνίας και στους 19 εργαζόμενους που παλεύουν για να διατηρήσουν σε λειτουργία το υποκατάστημα.

«Το υποκατάστημα του ΙΚΑ εξυπηρετεί όλη τη Ν. Ιωνία και την περιφέρεια του Βόλου, είναι ικανά στελεχωμένο για να διεκπεραιώνει σε ικανοποιητικό βαθμό, τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί. Εάν κλείσει το υποκατάστημα θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στο ΙΚΑ Βόλου με την προσέλευση όλου αυτού του όγκου εργασίας και των εργαζομένων, γιατί το κτίριο είναι μικρό για να απορροφήσει όλο αυτό το δυναμικό», επισήμανε η πρόεδρος, που δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι είναι αλληλέγγυοι στο αίτημα των συνταξιούχων να μην κλείσει το υποκατάστημα.

magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση