GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Πλήρης ετοιμότητα για τη διάθεση των προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την επιτυχή ολοκλήρωση της διάθεσης των προϊόντων στους καταν...

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την επιτυχή ολοκλήρωση της διάθεσης των προϊόντων στους καταναλωτές απευθείας από τους παραγωγούς, που γίνεται στο πλαίσιο του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» η οποία... οργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη φορά με τη συμμετοχή του ΚΕΠΚΑ και τοπικών συλλόγων και φορέων.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει την Παρασκευή, 19 Απριλίου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη (Νεάπολη) από τις 7.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, με βάση την αλφαβητική ταξινόμηση που έχει προηγηθεί. Αυτή τη φορά ο κατάλογος εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα, όπως είναι το μέλι, τα ρεβίθια και οι ελιές, με εξασφαλισμένη πάντα την άριστη ποιότητά τους και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Συνολικά θα διατεθούν 55 τόνοι τροφίμων, που ανταποκρίνονται στις αιτήσεις των 1.700 και πλέον οικογενειών που δήλωσαν συμμετοχή μέσω των παραγγελιών τους, με τη διανομή να ακολουθεί το εξής πρόγραμμα:

· Από το Α ως το Ι (& λατινικά): 07:30-09:30

· Από το Κ ως το Λ: 09:30-11:00

· Από το Μ ως το Π: 11:00-13:00

· Από το Ρ ως το Ω: 13:00-15:00

· Εργαζόμενοι: 15:00-17:00

Στο χώρο διανομής των προϊόντων, όπου έχουν προβλεφτεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποφυγή συνωστισμού, θα βρίσκονται σε επιφυλακή η Δημοτική Αστυνομία, εργαζόμενοι στο δήμο και εθελοντές για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Οι τελευταίοι, που έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και με sms για τον ακριβή χρόνο και τόπο παραλαβής των προϊόντων, θα εισέρχονται στον χώρο με τα οχήματά τους με σειρά προτεραιότητας και θα παραλαμβάνουν τις ποσότητες που παρήγγειλαν αφού πρώτα περάσουν από το ειδικό τμήμα για να παραλάβουν το έντυπο με τα προϊόντα και τις αντίστοιχες τιμές.

Εξυπηρέτηση χωρίς ταλαιπωρία

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή, στόχος είναι να υπάρξει κι αυτή τη φορά η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών χωρίς την ελάχιστη ταλαιπωρία, όπως συνέβη και τις δυο προηγούμενες εκδηλώσεις. Για το σκοπό αυτό προηγήθηκαν αλλεπάλληλες συσκέψεις με στελέχη των υπηρεσιών και των εθελοντικών ομάδων, ενώ οι πάντες βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής.

Στο σκέλος αυτό ο κ.Δανιηλίδης εφιστά την προσοχή των οργανωτών και των εθελοντών ώστε να μην υπάρξει αρνητικό γεγονός, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του για τη συμβολή τους. «Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δεκάδες εθελοντές από τους τοπικούς συλλόγους, τις επιτροπές και τους φορείς του δήμου μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και βοηθούν στην οργάνωση ώστε να υπάρχει πλήρης αποτελεσματικότητα και καλή εξυπηρέτηση. Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω επίσης τους αντιδημάρχους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους συνεργάτες, οι οποίοι εκτός ωραρίου ασχολήθηκαν και πέραν των τυπικών τους υποχρεώσεων για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος», αναφέρει.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Απατσίδης απευθύνει έκκληση στους καταναλωτές που θα προσέλθουν στο χώρο παραλαβής των προϊόντων να σεβαστούν τους κανόνες τάξης ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσάρεστη εικόνα. «Πρέπει να επιδείξουμε πνεύμα συνεργασίας και πειθαρχίας ώστε η εξυπηρέτηση όλων να γίνει με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς συνωστισμούς ή ταλαιπωρίες», τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση